Castelli Tricou cu maneca scurta Castelli Aero Race 6.0, Rosu/Alb/Bleumarin, XXXL

540,00 Lei

EasyBox: Produsul poate fi livrat la

Varianta culoare: Rosu/Alb/Bleumarin
Marime imbracaminte:
S
M
L
XL
XXL
Stoc Depozit

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CAS-4522014-414-3XL Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 540 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Despre Castelli
  • Review-uri (0)
In anul 2006 cand Castelli a adus pe piata pentru prima data un tricou aerodinamic, toata lumea a crezut ca sunt nebuni. Pe vremea aceea, preocuparile aerodinamice erau folosite doar la probele de contra-timp. Echipamentul tehnic se referea doar la managementul transpiratiei, si nimic mai mult. Puteai castiga Turul Frantei cu nimic mai mult decat un tricou larg, care era pur si simplu un tricou din polyester. Chiar si consultantii aerodinamici se asteptau la avantaje limitate, asa caprimul tricou s-a numit Split Second, dar la fel ca si acum, Castelli a considerat ca orice avantaj, cat de mic, merita urmarit. 

S-a dovedit ca avantajele erau totusi substantiale, lucru care a dus la schimbarea totala a modului in care arata plutonul de ciclisti. Acum, tricoul aero a ajuns la generatia a 6-a, si fiecare generatie a fost din ce in ce mai buna in materie de fit si aerodinamicitate. 

Tricoul Aero Race beneficiaza de o analiza amanuntita CFD, astfel incat pozitia pe bicicleta si pozitionarea cusaturilor sa aiba un efect cat mai mic asupra modului in care aerul aluneca pe trunchiul ciclistului. Deasemenea beneficiaza si de feedback-ul sportivilor profesionisti, pe a caror experienta s-a obtinut un tricou confortabil chiar si pentru turele foarte lungi, indiferent de vreme.

Este cel mai aerodinamic si mai confortabil Aero Race de pana acum. Si cu toate ascestea, Castelli inca lucreaza la versiunea urmatoare.

IN CONCLUZIE:
Proiectat sa fie cat se poate de aerodinamic in cursele de sosea, acest tricou este extrem de confortabil si elastic, cu un excelent management al umiditatii si 3 buzunare incapatoare.
 
Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai inalta calitate pe care Castelli le are in colectie. Fiecare cusatura, tiv sau forma, fiecare detaliu este gandit indelung, pentru a oferi maximum de performanta ciclistului. Rosso Corsa reprezinta apogeul inovatiei si maiestriei care dau nastere echipamentelor de mare performanta cu care Castelli si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.

Caracteristici:
  • Materiale si cusaturi pozitionate conform analizei CFD;
  • Ofera avantaje aerodinamice la viteze cuprinse intre 30 si 55 Km/h;
  • Umeri construiti astfel incat sa favorizeze alunecarea aerului;
  • Material Velocity Rev2 pe partea din fata si pe maneci;
  • Maneci lungi pana la cot, cu terminatie fara tiv;
  • Fermoar intreg YKK® Vislon®;
  • Partea din spate este mai lunga astfel incat sa nu ramai descoperit cand stai pe bicicleta;
  • Plaja de temperaturi: 18-35 grade Celsius;

Gen: Barbati

Sezon: Cald

Tip echipament: Maneca scurta

Garanție: 24 luni

Peste 45 de ani de excelență!


Istoria brandului Castelli începe în inima orașului Milano în anul 1876 cu un croitor iscusit pe numele de Vittore Gianni. Dealungul anilor Vittore Gianni a echipat sportivii echipelor AC Milan sau Juventus, dar și baletul din Milano. Primul echipament de ciclism a luat naștere în 1910 și a fost purtat de Alfredo Binda, de 5 ori campion al Turului Italiei. Maurizio Castelli s-a născut în 1948 și a copilărit urmărind cursele lui Fausto Coppi, un bun prieten al tatălui său și cel pentru care lucra Vittore Gianni. Coppi purta întotdeauna haine confecționate de Vittore Gianni, printre care amintim primul combinezon mulat din mătase, conceput special pentru probele de contra timp ale lui Fausto.

După o carieră scurtă dar promițăroare în ciclism, Maurizio a creat în 1974 brandul care îi poartă numele și o dată cu el și câteva premiere mondiale:
 
  •     Primii pantaloni scurți de race confecționați din Lycra și vânduți și către publicul larg;
  •     Prima pereche de sosete colorate;
  •     Primul tricou tehnic printat prin sublimare;
  •     Primele haine sintetice pentru sezonul de iarnă;
  •     Primele produse care au folosit membrană rezistentă la vânt;
  •     Primele tratamente hidrofilice aplicate pe materiale;
  •     Primul bazon profilat anatomic;
  •     Cel mai ușor tricou produs vreodată;
  •     Cel mai aerodinamic tricou produs vreodată;

Viziunea lui Maurizio era să fie în topul tehnologiilor, performanței și al designului. Maurizio Castelli s-a stins din viață în anul 1995 în timp ce era într-o cățărare cu bicicleta pe Cipressa, penultimul deal din traseul Milano-San Remo.
În prezent echipa din spatele brandului Castelli duce mai departe visul lui Maurizio: Să creeze cele mai inovative haine pentru cicliștii care sunt în căutarea performanței maxime.
 

Istoria Castelli. Valorile familiei și pasiunea pentru ciclism.


 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!