Livrare

Ai finalizat comanda, si acum probabil te intrebi in cat timp primesti produsele.

In general, produsele sunt livrate in 24 de ore de la primirea confirmarii comenzii tale. Sunt totusi si cateva exceptii, ca de exemplu:

1. Comenzile plasate dupa ora 16:00 in zilele de Luni, Marti, Miercuri sau Joi, se livreaza in 48 de ore;
2. Comenzile plasate dupa ora 16:00 in zilele de Vineri, se livreaza in prima zi de Marti (96 ore);
3. Comenzile plasate in weekend, se proceseaza incepand cu prima zi de Luni si sosesc la tine in prima zi de Marti;
4. Comenzile plasate in zilele de Vineri, pana in ora 16:00, se livreaza a 2-a zii (Sambata), doar daca localitatea de destinatie este in raza centrelor firmelor de curierat;

Asta inseamna ca vei primi comanda ta, in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea comenzii, intr-un interval orar pe care-l vei stabili telefonic, impreuna cu agentul de curierat rapid care iti va aduce coletul.

Te rugam ca inainte sa semnezi de primire, sa verifici cu atentie coletul si sa te asiguri ca acesta nu este deteriorat sau rupt, in urma transportului sau manipularii de catre firma de curierat. Daca te confrunti totusi cu aceasta situatie, te rugam sa ne contactezi imediat si noi vom incerca sa remediem problema cat mai curand posibil.

* Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, vei beneficia de transport GRATUIT.

Adresa de livrare

Comenzile se livreaza la adresa pe care ne-ai comunicat-o atunci cand te-ai inregistrat pe siteul nostru. In cazul in care doresti sa primesti coletul la alta adresa, te rugam sa specifici adresa in cauza, inainte sa finalizezi comanda. Te rugam sa te asiguri ca datele furnizate sunt corecte si complete, inclusiv cu codul postal si eventual cu punct de reper pentru curier, pentru ca noi sa putem trimite comanda unde trebuie.

Modalitati de plata