🧭
PROGRAM SPECIAL:   01 Mai: ÎNCHIS 02 Mai: 11:00-13:30 / 14:00-19:30 | 03 Mai: 10:00-15:00 04-06 Mai: ÎNCHIS
🧭

Castelli Pantaloni scurti cu bretele Castelli Free Unlimited, Negru, XXL

1 Review
855,00 Lei

EasyBox: Produsul poate fi livrat la

Marime imbracaminte:
S
M
L
XL
XXL
Stoc Depozit

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CAS-4522011-010-XXL Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 855 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (1)

TechBadge Castelli - Progetto X2:

Progetto X2 Air: Tehnologie maxima pentru maximum de confort. Construit din 3 elemente, fiecare dedicat unei functii specifice, care impreuna creaza cel mai confortabil bazon de pe planeta: 1. Stratul de protectie a pielii, fara cusaturi, 2. Stratul de amortizare S.I.T., 3. Stratul perforat din spuma vascoelastica ContortZone.

TechBadge Castelli - Dyneema:

DYNEEMA - Ață de cusut din polietilenă de înaltă densitate. Ușoare și cu rezistență la tracțiune, la torsiune și la încovoiere extrem de ridicată. Dyneema® este o marcă înregistrată a DSM.


Confort, performanță, protecție și depozitare. Concepuți pentru gravel, dar la fel de potriviți pentru aventură, anduranță sau dacă pur și simplu iubești buzunarele.

Acești pantaloni scurți de gravel sau MTB pentru anduranță nu fac compromisuri. Combină cele mai bune caracteristici ale pantalonilor de curse de top Castelli Free Aero RC, cu panouri laterale din Dyneema® pentru protecție în caz de cădere și patru buzunare pentru depozitare. Sunt creați în primul rând pentru confortul în timpul pedalării. Folosesc un bazon superior Progetto X2 Air fără cusături, care oferă amortizare progresivă, strat moale de contact cu pielea și elasticitate maxim disponibilă. Materialul Forza 2 oferă nivelul potrivit de compresie și suport muscular pentru cele mai lungi plimbări. Confortul este sporit și de bretelele minimalist Free - mai puțin material pentru a te menține mai răcoros, dar suficient pentru a-ți menține pantalonii în loc. La capătul piciorului există o margine tăiată brut care se simte aproape invizibilă, iar combinația dintre materialul Forza 2 și lungimea și circumferința potrivite nu necesită o prindere cu silicon. Este un salt înainte în ceea ce privește confortul. Cele două buzunare mari de la picioare sunt căptușite cu un material extrem de ușor și cu absorbție rapidă, astfel încât să nu simți stratul suplimentar, dar să poți depozita o cantitate surprinzătoare de echipament. Cele două buzunare din plasă de la spate înseamnă că ai suficient spațiu de depozitare încât să nu mai ai nevoie de un tricou tradiționa cu buzunare. Pantalonii scurți Unlimited nu cunosc limite.

Caracteristici

  • Material Forza 2 cu compresie mare de 215 g și conținut de 32% Lycra® oferă un suport muscular și o compresie excepțională
  • Panouri laterale din Dyneema® pentru protecție în caz de cădere, de 15 ori mai puternică decât oțelul
  • Bazon Progetto X2 Air fără cusături este moale la atingere, dar bine căptușit pentru confort pe distanțe lungi
  • Bretele minimaliste care permit maximizarea fluxului de aer, în timp ce designul cu jug întărit menține bretelele plate pe umeri
  • 2 buzunare din plasă la spate
  • Buzunar de compresie mare pe fiecare picior
  • Margine tăiată brut pentru elasticitate și confort suplimentare
  • Capăt de picior tăiat brut, proiectat să rămână în loc fără prindere cu silicon
  • Greutate: 237 g
  • Temperatură: 14°C - 35°C / 57°F - 95°F
  • Croială: Performanță

Gen: Barbati

Sezon: Cald

Tip echipament: Cu bretele

Garanție: 24 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

David,

Review preluat de pe siteul producatorului:
Primii mei pantaloni Castelli și sincer nu ultimii. Am folosit multe alte mărci și datorita unei provocări Strava am primit un voucher și am încercat Castelli. Și așa cum am început cu bicicleta Gravel, am ales acești pantaloni dedicați. Cu toate acestea, am mers pentru prima dată astăzi cu bicicleta mea de șosea și vă pot spune că acest pantalon este fantastic. Compresie perfectă, dar nu prea strimt (am 100 kg/180 cm, am ales mărimea XL), picioare foarte potrivite, fără prindere din silicon și un bazon care este superb. Un lucru pe care l-aș putea critica sunt bretelele. Cred că sunt puțin „ascuțiți” și când îmbraci pantalonii, acestea se rostogolesc - dar asta-i tot.
Una peste alta, prima dar nu ultima pereche de pantaloni Castelli.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!