🧭
PROGRAM SPECIAL:   01 Mai: ÎNCHIS 02 Mai: 11:00-13:30 / 14:00-19:30 | 03 Mai: 10:00-15:00 04-06 Mai: ÎNCHIS
🧭

Castelli Pantaloni lungi cu bretele Castelli Free Aero RC Negru XXL

810,00 Lei 567,00 Lei
Marime imbracaminte:
M
L
XL
XXL
Stoc Depozit

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CAS-4522523-010-XXL Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 567 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

TechBadge Castelli - Rosso Corsa:

Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai inalta calitate pe care Castelli le are in colectie. Fiecare cusatura, tiv sau forma, fiecare detaliu este gandit indelung, pentru a oferi maximum de performanta ciclistului. Rosso Corsa reprezinta apogeul inovatiei si maiestriei care dau nastere echipamentelor de mare performanta cu care Castelli si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.

TechBadge Castelli - Progetto X2:

Progetto X2 Air: Tehnologie maxima pentru maximum de confort. Construit din 3 elemente, fiecare dedicat unei functii specifice, care impreuna creaza cel mai confortabil bazon de pe planeta: 1. Stratul de protectie a pielii, fara cusaturi, 2. Stratul de amortizare S.I.T., 3. Stratul perforat din spuma vascoelastica ContortZone.

TechBadge Castelli - Nanoflex:

Materialul Nano Flex - Este un material exclusiv, proiectat de Castelli, care imbunatateste materialul termic ThermoFlex cu milioane de nanofilamente care creaza o suprafata care respinge foarte bine apa. Apa se formeaza in picaturi rotunde care aluneca de pe material, fara a lasa vreo urma.


Pantaloni de performanță cu grosimea potrivită pentru majoritatea turelor de bicicletă de iarnă, cu accent pe confort, elasticitate și protecție.

Pantalonii Free Aero RC este conceput să fie prima alegere pentru majoritatea turelor dumneavoastră de iarnă. Totul despre el este concentrat pe menținerea confortului și temperaturii potrivite. Fiecare detaliu, fiecare material, fiecare cusătură vă va face turele de iarnă mai bune. Acesta este pantalonul potrivit pentru zilele răcoroase până la reci. Nu pentru zilele extrem de reci, când veți dori să utilizați un Sorpasso sau Sorpasso Wind. Nu pentru zilele blânde, când veți folosi incălzitoare pentru picioare sau pantalonii Semifreddo. Acesta este pentru confortul maxim în acele zile în care aveți nevoie de căldură, dar nu luptați pentru supraviețuire - acele zile în care faceți ture lungi pregătindu-vă pentru sezon. Cea mai mare parte a pantalonilor este construită din materialul nostru Nano Flex 3G. A treia generație de Nano Flex este moale, călduroasă și elastică. Dar oferă și o excelentă respirabilitate, ține foarte mult vântul la distanță și are finisajul nostru actualizat Nano Flex rezistent la apă. Partea inferioară a picioarelor este realizată din materialul nostru mai ușor Nano Flex Stretch Woven, cu o parte interioară ușor plușată și cu o rezistență excelentă la apă. Pentru restul pantalonului am păstrat lucrurile simple: bretelele minimaliste Free pe care nu le veți simți și marginile tăiate brut la picior, suficient de elastice încât să nu fie necesare fermoare la gleznă, îmbunătățind confortul atunci când purtați protecții pentru pantofi peste ele. Acesta este destinat să fie pantalonul dumneavoastră de confort pentru ture lungi, așa că bazonul Progetto X2 Air Seamless va proteja partea din spate.

Caracteristici

  • Material moale Nano Flex 3G de la talie până la genunchi pentru căldură, cu elasticitate maximă și rezistență la apă
  • Materialul Nano Flex Stretch Woven cu cu fleece la interior pentru protecție împotriva stropirii pe drumuri umede
  • Partea de jos a piciorului elastică cu margine tăiată brut înseamnă că fermoarul la gleznă nu este necesar
  • Bretele minimaliste, așa cum se găsesc și pe șorțul Bibtight Free Aero RC, nu adaugă volum suplimentar
  • Buzunar în spatele bretelelor
  • Taburi reflectorizante pe partea din spate a picioarelor
  • Bazon Progetto X2 Air Seamless pentru ore lungi în șa
  • Greutate: 356 g
  • Temperatură: 2°C - 12°C / 36°F - 54°F
  • Potrivire: Aero

Caracteristici Tehnice

Izolare termică: 3/5
Impermeabilitate: 4/5
Rezistență la vânt: 4/5
Respirabilitate: 4/5
Greutate: 4/5

Gen: Barbati

Sezon: Rece

Tip echipament: Cu bretele

Garanție: 24 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!