🧭
PROGRAM SPECIAL:   01 Mai: ÎNCHIS 02 Mai: 11:00-13:30 / 14:00-19:30 | 03 Mai: 10:00-15:00 04-06 Mai: ÎNCHIS
🧭

Castelli Jacheta cu maneci detasabile Castelli Perfetto RoS 2 Convertible, Bleumarin, XXL

1.170,00 Lei 585,00 Lei

EasyBox: Produsul poate fi livrat la

Marime imbracaminte:
M
L
XL
XXL
Stoc Depozit

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CAS-4522510-414-XXL Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 585 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Probabil una dintre cele mai versatile jachete de ciclism. In mod normal, jachetele cu maneci detasabile reprezinta un compromis si nu reusesc sa fie bune la nimic. Acest lucru se datoreaza faptului ca o jacheta gandita sa devina vesta este un concept gresit, care de obicei este inrautatit de o constructie de slaba calitate a fermoarului. Perfetto Convertible este aproape identica cu jacheta Perfetto RoS 2 cu protectie totala impotriva vantului, protectie esentiala impotriva apei, respirabilitate excelenta si croiala mulata pe corp.

Optimizand straturile pe care le porti pe sub jacheta, vei putea sa o porti in conditii care variaza de la temperaturi moderate, la zile friguroase, indiferent daca vremea este umeda sau uscata. 

Manecile se desfac imediat deasupra coatelor pentru a face jacheta sa fie aproape identica cu renumita Gabba - alegerea profesionistilor. In zilele moderate vei porni cu manecile date jos: datorita capriciilor vremii manecile vor fi puse si date jos de mai multe ori, dar fiind compacte pot fi transportate cu usurinta in orice buzunar. Astfel jacheta Convertible este si mai buna ca Gabba, datorita ventilatiilor cu fermoar. 

Daca nu stii ce sa alegi intre Perfetto RoS 2 si Gabba, atunci varianta Convertible este perfecta pentru tine. Folosesti deja un Perfetto si o Babba? Vei fi surprins cat de practica este varianta Convertible, datorita posibilitatii de a renunta la maneci si a spatiului limitat pe care il ocupa. 
Daca ai un Perfetto Convertible si un Idro vei fi pregatit pentru orice.
 
Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai inalta calitate pe care Castelli le are in colectie. Fiecare cusatura, tiv sau forma, fiecare detaliu este gandit indelung, pentru a oferi maximum de performanta ciclistului. Rosso Corsa reprezinta apogeul inovatiei si maiestriei care dau nastere echipamentelor de mare performanta cu care Castelli si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.
GORE-TEX INFINIUM: Materialele Gore-Tex ofera protectie totala impotriva vantului si maximum de respirabilitate. Membrana rezistenta la vant pastreaza frigul afara si impiedica supraincalzirea pentru ca permite evacuarea transpiratiei. Rezistenta la apa este asigurata de un tratament DWR aplicat la exterior.

RoS (Rain or Shine): Piesele de echipament care primesc eticheta RoS sunt proiectate sa ofere performanta maxima, fara compromisuri, indiferent de vreme. Produsele RoS sunt aproape impermeabile, fara a sacrifica respirabilitatea. Sunt produse care pot fi folosite si pe vreme uscata dar si pe vreme umeda.


IN CONCLUZIE:
Jacheta 2 in 1. Protectia totala impotriva capriciilor vremii ca la varianta Perfetto RoS 2 transferate intr-o varianta cu maneca scurta, similara cu Gabba. Singura jacheta de care ai nevoie pentru urmatoarea aventura.

CARACTERISTICI:
  • Poate fi folosita ca jacheta cu maneci lungi sau scurte prin detasarea acestora chiar deasuprea coatelor;
  • Material exclusiv si rezistent la apa Castelli GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER 205 Warm pe partea din fata;
  • Material elastic GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER 203 Stretch pe partea din spatelui pentru o elasticitate sporita si o respirabilitate imbunatatita;
  • Cusaturi izolate la umeri pentru protectie suplimentara impotriva ploii;
  • Fermoarul YKK Vislon cu alunecare usoara si deschidere din ambele capete, este acoperit pentru protectie suplimentara impotriva ploii si a vantului;
  • Ventilatii cu fermoar pe lateralele pieptului;
  • 3 buzunare incapatoare la spate;
  • Banda reflectorizanta in partea de jos a buzunarelor;
  • Material principal: 100% poliester;
  • Material interior: 92% poliester, 8% elastan;
  • Greutate: 425 de grame;
  • Croiala: Performanta (mulata);
  • Recomandata pentru temperaturi cuprinse intre 4 si 15 grade Celsius;

Rating:
REZISTENTA LA VANT: 5/5;
IMPERMEABILITATE: 4/5;
IZOLARE TERMICA: 3/5;
RESPIRABILITATE: 3/5;
GREUTATE: 3/5;

Gen: Barbati

Sezon: Rece

Tip echipament: Maneci detasabile

Garanție: 24 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!