Cum cumpar?

La Mos Ion Roata Bike Center, ai la dispozitie mai multe modalitati prin care sa achiti cumparaturile tale: ​

1. Numerar (Cash)

In acest caz, plata se face integral, la ridicarea produselor in showroom-urile Mos Ion Roata.

Daca doresti sa primesti comanda acasa prin curierat, si sa platesti numerar, vei putea achita contravaloarea prduselor tale direct agentului de curierat care iti va face livrarea.


2. Plata cu cardul si ridicarea produselor din showroom-ul Mos Ion Roata

Daca vrei sa ridici personal un produs din showroom si sa-l achiti cu cardul bancar, poti face acest lucru prin intermediul terminalelor POS de la casele de marcat.

Cardurile acceptate sunt:  

  Visa, Visa Electorn, Maestro si MasterCard
  Carduri de cumparaturi in rate (Comision 0%): Garanti Bonus Card / Card ING

3. Ordin de plata

Pentru aceasta metoda de plata, va recomandam sa asteptati confirmarea comenzii, inainte de a demara orice virament bancar. Te vom informa despre disponibilitatea produselor comandate, in cel mai scurt timp posibil. Deasemenea, va vom trimite prin e-mail, factura dumneavoastra, in format electronic. Produsele achitate prin transfer bancar (ordin de plata) se pot ridica sau livra numai dupa confirmarea efectuarii cu succes a tranzactiei.

Tranzactiile bancare se pot face utilizand datele de mai jos:
Beneficiar: S.C. Mos Ion Roata S.R.L. Banca: ING Bank, IBAN: RO94 INGB 0000 9999 0808 0483 cu mentiunea: Factura cu nr. …


4. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


5. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


Spor la cumparaturi!