Catlike Casca Catlike Mixino, Negru/Albastru, L, 58-60Cm

890,00 Lei

EasyBox: Produsul poate fi livrat la

Varianta culoare: Negru/Albastru
Stoc Magazin

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CAT-0150046LGSV Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 890 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (6)
  • Review-uri (0)

Noua casca Mixino reprezinta cea mai noua evolutie a filosofiei de design Catlike. Este prima casca de ciclism ce incorporeaza nanofibre Graphene pe scheletul interior. Multumita acestui material revolutionar am creat o casca super usoara si foarte ventilata.

Grafenul

Este un material cu totul nou, derivat din grafit, cu proprietati chimice si fizice foarte interesante. Structura sa de baza este alcatuita din atomi de Carbon, asezati in forma de hexagon, ceea ce realizeaza o structura stratificata, similara cu cea a fagurelui de albine. Acest lucru duce la obtinerea unui material care este de 20 de ori mai rezistent decat otelul si totodata foarte usor. Proprietatile sale extraordinare si aplicatiile sale tehnice, au facut Grafenul, unul dintre cele mai studiate materiale. Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovatie, Catlike, a reusit sa includa nanofibre de Grafen in elementele care compun casca, si astfel au optinut valori de siguranta foarte bune, totul cu o greutate neglijabila.


MPS eVo CONFIGUREAZA-TI CONFORTUL:

MPS eVo (Multi Position System Evolution) 4 in 1: Acest sistem de reglare revolutionar, permite optimizarea confortului, datorita celor 4 puncte de reglaj incorporate in designul sau. Este proiectat sa se potriveasca oricarui tip de cap.

Reglaj cu rotita: Rotita, din ultra usorul sistem MPS-eVo, permite reglarea fina a diametrului, in incrementari de 1 mm la fiecare click, totul rezultand intr-o stabilitate deosebita si un confort bun.

Reglaj ergonomic: Reglajul ergonomic al acestui sistem, asigura o stabilitate optima, a castii pe cap, datorita aripioarelor laterale, care se regleaza pentru tample. Ba mai mult, aceste aripioare laterale, se adapteaza oricarei forme a capului si datorita bureteilor de diferite grosimi. Se recomanda ca aceste aripioare sa fie scoase in cazul persoanelor cu cap rotund.

Reglaj pe inaltime: Acest sistem exclusiv de fixare, permite deasemenea reglajul vertical al bentitei, prevenind astfel disconfortul din zona occipitala a capului.

Reglajul pentru spate: Acest reglaj, permite reglarea pozitiei celor 2 aripioare, pentru a inlatura presiunea nedorita, de pe zona cervicala.


DUAL FLOW

Aceasta tehnologie permite reglarea termica eficienta.


CES Sistem de protectie CES (Crash Energy Splitter)

Designul unic al castilor Catlike nu se bazeaza doar pe estetica. Gurile de aer au fost pozitionate strategic, astfel incat, forta unui impact sa fie repartizata pe mai multe nervuri (CES). In cazul unei lovituri, energia impactului se va distribui treptat pe structura tip fagure, sporind dramatic gradul de protectie al capului.


ARC ARC (Aramid Roll Cage) +GRAPHENE

Casca Mixino are un schelet interior din aramid (Aramid Roll Cage), sau mai simplu, o fibra robusta, rezistenta si folosita intensiv in industria aerospatiala sau cea balistica.

Aramida, a fost tratata in matricea sa de polimer, cu nanofibre de grafen, fapt care a dus la imbunatatirea dramatica a proprietatilor mecanice.

Combinarea aramidei cu nanofibrele de grafen ne-a permis sa imbunatatim caracteristiciile de siguranta, totodata pastrand greutatea si volumul castii reduse. Acest succes se datoreaza tocmai utilizarii materialelor revolutionare, impreuna cu nanotehnologia.


EPS+PPE

EPS este un material 100% reciclabil a carui caracteristica principala este faptul ca este extraordinar de usor si rezistent, dar si bun izolator, cu protectie antibacteriana. PPE este, de asemenea, un material reciclabil, de plastic flexibil, versatil , capabil sa sufere lovituri multiple fara sa se avarieze.


SAS

Sistem de Absorptie a Socurilor
Mixino a fost creata astfel incat, in cazul unui impact, capul sa sufere daune minime. Pentru a asigura acest lucru, partea interioara frontala, este fabricata din polistiren, un material care preia foarte bine energie impactului.


THERMY TEX

Thermy-Tex este un material antibacterial permanent si superabsorbant, care intrerupe dezvoltarea si reproducerea bacteriilor. Opreste formarea de mirosuri neplacute, absoarbe transpiratia si este un material care respira si poate fi spalat.


Masuri

MD / 55-57cm / 230gr
LG / 58-60cm / 250gr

Gen: Unisex

Garanție: 6 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!