🧭
PROGRAM SPECIAL:   01 Mai: ÎNCHIS 02 Mai: 11:00-13:30 / 14:00-19:30 | 03 Mai: 10:00-15:00 04-06 Mai: ÎNCHIS
🧭

Pudra Muc-Off Punk Powder - 4 litri de solutie, in doar 4 pliculete de 30 de grame

Pudra Muc-Off Punk Powder - 4 litri de solutie, in doar 4 pliculete de 30 de grame

PRIMUL CURĂȚITOR DE BICICLETE FĂRĂ PLASTIC DIN LUME

Punk Powder a sosit! Aici, la Muc-Off, căutăm mereu modalități noi și inovatoare de a reduce plasticul de unică folosință și consumul de apă, împreună cu amprenta noastră de carbon, ca parte a inițiativei noastre Project Green. Așa că ne-am propus să producem primul curățitor de biciclete fără plastic din lume!

 
 
 

A luat cercetătorilor noștri de laborator peste trei ani să creeze această poțiune de curățare cu pudră de înaltă tehnologie. De ce atât de mult timp? Ei bine, este foarte dificil să creezi ceva sub formă de pulbere care oferă o putere de curățare fenomenală, fiind în același timp fără plastic, ușor biodegradabil și care conține cât mai multe ingrediente de origine vegetală posibil. Am încercat peste 20 de variante de dezvoltare înainte de a ajunge la una câștigătoare; dar iată-l - gata să experimentezi viitorul curățării bicicletelor?


 

SERIOS DE PUTERNIC

Curățătorii noștri au fost punctul de referință pentru spălarea bicicletelor de când au apărut pe piață în 1994, iar noua noastră pudră oferă o performanță de curățare epică, într-un pacheț mai mic și mai convenabil de 30g. Formulată folosind cele mai recente avansuri tehnologice și ingrediente de origine vegetală, cea mai nouă creație a noastră este incredibil de sigură pentru mediu și pentru toate tipurile de biciclete și finisaje.

CURĂȚARE FĂRĂ CONȘTIINȚĂ

Sustenabilitatea încorporată? Clar că da! Am lucrat la fiecare aspect al Punk Powder pentru a ne asigura că este cât mai ecologic posibil. Pudra este fabricată din ingrediente ușor biodegradabile, dintre care 75% sunt de origine vegetală, iar în plus este prietenoasă cu veganii și vegetarianii și, ca toate produsele noastre, nu este testată niciodată pe animale.

 REÎNCĂRCĂRI ECO

Poți deveni un adevărat războinic al ecologiei și poți folosi apa de ploaie pentru a reumple sticla! Este extra-ecologic și reduce cantitatea de apă de la robinet procesată pe care o folosești pentru a-ți curăța bicicleta. Poți folosi orice apă, atât timp cât este curată. Deci, data viitoare când mergi într-o călătorie cu bicicleta, ia un plic și poți rămâne curat, indiferent unde te duce călătoria.

 PRIETENOS CU MAMA NATURĂ

Ambalajul nostru este 100% fără plastic și fără petrol și este fabricat din peste 50% materiale prime regenerabile - am folosit chiar și cerneală pe bază de legume! Fiecare plic este compostabil și certificat conform standardului EN 13432. Plicurile Punk Powder vin într-o cutie de carton reciclat FSC, cu o economie uriașă de 92% la ambalaj comparativ cu 2 x 1L de curățitor Nano Tech.

INIȚIAT DE MISIUNE

Datorită faptului că Punk Powder este fără apă, este semnificativ mai ușor și mai mic de transportat. Acest lucru reduce dramatic impactul nostru de CO2 pe întreaga lanț global de aprovizionare, oferind produsului o sustenabilitate de la un capăt la altul. La nivel global, am calculat că prin utilizarea Punk Powder, vom salva de la folosire mai mult de 61 de tone de plastic pe an.

 FRATE, TU FACI REFILL?

Noua noastră sticlă Bottle For Life din aluminiu durabil, va rezista testului timpului și al murdăriei! Vine cu o bază din silicon netoxic, de calitate alimentară, pentru a proteja sticla în caz de cădere și pentru a oferi stabilitate. Am combinat Bottle For Life și Punk Powder pentru a crea un pachet de curățare de vis..
 
 
 
 
 

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!