🧭
PROGRAM SPECIAL:   01 Mai: ÎNCHIS 02 Mai: 11:00-13:30 / 14:00-19:30 | 03 Mai: 10:00-15:00 04-06 Mai: ÎNCHIS
🧭

Alpinestars anunță gama de protecții 2024 cu noua tehnologie Plasma.

Alpinestars anunță gama de protecții 2024 cu noua tehnologie Plasma.
COMUNICAT DE PRESĂ: Alpinestars

Am proiectat o gamă complet nouă de protecție Nucleon PLASMA inovatoare și durabile pentru colecția SPR24 MTB, care include protecții pentru piept/spate și membre. Dezvoltată din ani de cercetare și teste extinse în laboratorul de cercetare și dezvoltare de renume al companiei, și în strânsă colaborare cu sportivi profesioniști, tehnologia noastră de protecție PLASMA prezintă un compus termoset viscoelastic de nouă generație, care are capacitatea de a absorbi un impact în timp ce rămâne elastic și iertător cu mișcarea lentă și naturală a corpului rider-ului. Designul structural unic în formă de "M" tridimensional al PLASMA maximizează zona de protecție, oferind în același timp adaptabilitate și flexibilitate superioare. Cu profilul său subțire și designul extrem de perforat, noua tehnologie PLASMA oferă rider-ilor cel mai înalt nivel de respirabilitate și confort.
Proiectată pentru a oferi o rezistență la impact fără precedent și cel mai ridicat nivel de siguranță, precum și o performanță îmbunătățită pentru rider, noua gamă pentru primăvara 2024 include Protecția de piept A-6 PLASMA cu inovatoarea sa protecție pentru spate Nucleon PLASMA, precum și genuncherele și cotierele A-IMPACT PLASMA ELITE și A-IMPACT PLASMA PRO, concepute pentru a oferi protecție maximă împotriva impactului. Protecțiile de cot și genunchi din seria A-MOTION oferă niveluri premium de absorbție a impactului și au fost proiectate pentru a oferi cel mai înalt nivel de mobilitate. Toată protecția Nucleon PLASMA din gama SPR24 este certificată CE nivelul 2 și este fabricată din materiale prietenoase cu mediul, 50% biobazate.

Valorificând ADN-ul de curse al Alpinestars, un aspect important al dezvoltării produselor pentru noua linie de protecție MTB s-a concentrat pe colaborarea strânsă cu echipa de sportivi de nivel mondial a Alpinestars, inclusiv echipa de curse Specialized Gravity cu Finn Iles, Jordan Williams, și de 6 ori campion mondial UCI Downhill, Loic Bruni. Ca întotdeauna, noua colecție de protecții Alpinestars PLASMA pentru primăvara anului 24 integrează dezvoltarea pentru cel mai înalt nivel de curse, oferind rider-ilor cel mai înalt nivel de performanță și luând motto-ul Alpinestars "Duminica la curse, Luni la inovații" la un nou nivel.
Loic Bruni cu Protecția pentru Piept/Spate A-6, Cotierele A-MOTION PLASMA PRO și Genunchierele A-IMPACT PLASMA Elite Shield.
 


Specialized Gravity Racing Team

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!