Ghid de Black Friday la Mos Ion Roata

Ghid de Black Friday la Mos Ion Roata

Ca în fiecare an, Moș Ion Roată pregateste pentru Black Friday, sute de oferte speciale la produse de calitate precum Biciclete electriceAccesorii pentru bicicleteComponente și Echipament de ciclism. Acest eveniment de shopping, care are loc de obicei în a doua vinere a lunii Noiembrie, este cel mai bun prilej să achizitionezi produsele dorite la cel mai bun pret pe care l-au avut tot anul.



CÂTEVA SFATURI UTILE PENTRU BLACK FRIDAY LA MOȘ ION ROATĂ:

  • Identifică din timp produsele care te interesează pentru a nu pierde timp cu consultarea tuturor ofertelor imediat ce campania intra live Vineri dimineata la 00:00. Cantitatile sunt limitate, așa că este foarte util să poți plasa o comanda cât mai rapid.
  • Dacă preferi să vii personal la magazin să vezi/cumperi ceva de Black Friday, îți recomandam ca mai întâi să plasezi o comandă online pentru produsele dorite. Selectezi metoda de livrare Ridicare din magazin, alegi dacă vrei să achiți prin Plata online sau Numerar la ridicare și astfel te asiguri că produsele dorite sunt rezervate pentru tine la magazin. Comenzile achitate online cu cardul au prioritate la procesare, așa că te încurajăm să alegi varianta aceasta. Comenzile neachitate sunt rezervate maximum 3 zile lucratoare.
  • Pentru comenzile cu valoare mai mare de 299 de lei, livrarea se face GRATUIT, așa că poți ramâne în siguranță acasa până când produsele ajung la tine. Mai ales în contextul actual, este bine să limitezi pe cât posibil ieșirile.
  • În cazul în care ceea ce-ți cumperi nu ți se potrivește sau nu este cum te-ai așteptat, beneficiezi de posibilitatea de înlocuire/retur a produselor în termen de maximum 30 de zile. Ai AICI toate informatiile despre înlocuire și retur și AICI formularul care trebuie completat.
  • În cazul în care dorești să cumperi un produs mai scump pentru a beneficia de cel mai mic pret posibil și să nu "faci o gaura în buget" trebuie să știi că îți punem la dispoziție și câteva metode de plata ÎN RATE, prin Carduri de Cumparaturi sau prin credit online de la TBI Bank(Da click pe metoda de plata pentru mai multe detalii)
  • Deși campania se numeste Black Friday (Vinerea Neagră în engleza), ne dorim ca tu să ai la dispoziție mai mult timp să beneficiezi de aceste oferte, așa că prețurile imbatabile rămân valabile și peste week-end. Cu toate astea trebuie să ți cont că stocurile sunt limitate, deci nu pierde prea mult timp dacă ai gasit deja ceea ce te interesează din oferta noastră.


CUM SE DESFAȘOARĂ BLACK FRIDAY LA MOȘ ION ROATĂ:


Varianta scurta:  PE BUNE!

Varianta lunga: Știm că practicile comercianților din România au fost de multe ori incorecte față de clienți și ca Black Friday nu mai este sinonim cu cele mai mari reduceri, așa cum era la început și că și-a pierdut din farmec, însa te asigurăm că la Moș Ion Roată noi facem lucrurile pe bune. Am analizat mai multe zile la rând listele de produse și am facut toate calculele posibile pentru a vă pune la dispoziție niste oferte cu adevarat atractive. Chiar daca anul acesta, in contextul pandemiei de COVID-19 situația stocurilor la anumite game de produse sau posibilitațile de aprovizionare au cântărit mult în procesul de selecție al produselor care au intrat în promoție, te asigurăm că ne-am străduit ca de Black Friday să îți oferim oferte atractive. 

Mai mult de atât, nu am crezut niciodată în "umflarea artificială" a prețurilor doar pentru a crea o iluzie a unor super oferte. Acest tip de practică nu doar că va insulta inteligenta clientilor nostri, dar duc și la degradarea valorilor pe care le prețuim la Moș Ion Roată. 

Dacă ai ajuns până aici în acest articol înseamnă că ești la fel de nerabdator/nerabdatoare ca noi pentru #BlackFriday. Pregatirile sunt în toi așa că nu trebuie decât să rămâi aproape pe mosionroata.ro. Gânduri bune!

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!