Cum să aşez şi să reglez corect casca pentru copil

Cum să aşez şi să reglez corect casca pentru copil
Importanţa purtării căştii de protecţie când mergem pe bicicletă este evidentă şi cu atât mai mult când este vorba de siguranţa copiilor. Desigur principalul rol al acestei căşti este să protejeze capul micuţilor. Însă pentru ca o astfel de cască să fie eficientă ea trebuie să fie aşezată corect pe cap. În caz contrar nicio cască nu va proteja eficient. Pentru a asigura protecţia maximă pentru copii vom explica în continuare cum trebuie reglata şi aşezată pe cap casca pentru copii.

Primul pas este aşezarea căştii pe cap acoperind fruntea şi lăsând spaţiu 1 cm deasupra sprâncenelor. În imaginea de mai jos poţi vedea cum este corect şi cum este incorect să aşezi casca.

 
Odată ce casca este aşezată pe cap aceasta trebuie reglată pentru a se potrivi. Primul punct de reglaj este sistemul de fixare. Rotiţa spate trebuie rotită până când casca stă fix pe cap.

Apoi trebuie să reglăm lungimea cureluşelor la dimensiunile capului având grijă ca acestea să descrie litera „Y”. Tridentul de închidere al cureluşelor trebuie să stea pe stânga însă întotdeauna dedesubtul bărbiei.

Dacă aceşti paşi au fost respectaţi copilul îşi poate mişca capul, iar casca ar trebui să rămână nemişcată pe cap. Acest proces de verificare asigura protecţia maximă pentru copilul tău când merge pe bicicletă. Astfel singura grijă pe care o mai ai este să îi priveşti cum se bucură.
 

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!