Testimoniale de la clientii nostri:

Am fost cu o bicicleta B'twin ptr un reglaj de viteze( dupa 2 incercari esuate la alte service-uri), niste mici ajustari si schimburi de piese. Vanzatorul a fost politicos,rabdator si comunicativ. Problema a fost rezolvata in aceeasi zi in care am si lasat bicicleta...pentru mine asta inseamna repede. Recomand.

Review postat inițial pe Google.
Alex

I. Alex

Prietenosi si dispusi sa raspunda tuturor intrebarilor mele. Foarte placut sa nu conteze valoarea bicicletei atunci cand esti intr-un magazin de profil.

Review postat inițial pe Google.
Orto

Alex Orto

Buna dimineata, personal amabil, am o cursiera Giant la care am avut de centrat rotile fata -spate si de schimbat cauciucurile si camerele, au lucrat foarte bine si repede, in alte locuri imi lua minim o saptamana in schimb aici am lasat-o azi pe la 15.00 si a doua zi am fost sunat la 13.15 ca este gata ( poate nu a avut multe biciclete de reparat) ,nu pot sa le dau 5☆ le dau 6 din 5 ☆ ,multumesc mult.

Cu respect Valentin Badea.

Review postat inițial pe Google.
Badea

Valentin Badea

Extrem de serviabili, chiar daca era vineri seara la ora inchiderii. Am cumparat anvelope, camere si o sa si pana m-am uitat dupa un lant de legat erau deja toate montate, fara cost aditional. Au varietate buna la produse si rabdare sa-ti explice. Mai rar in zilele noastre. Bravo!

Review postat inițial pe Google.
Apahidean

Bogdan Apahidean

Experiență plăcută la prima interacțiune cu service-ul chiar dacă am avut o problemă măruntă, câteva spițe rupte.... la o bicicletă pe care nu am luat-o de la ei.Voi reveni cu siguranță pe viitor dacă va mai fi cazul.

Review postat inițial pe Google
Caliman

Codrut-Cosmin Caliman

Excelent! Oamenii stiu sa-ti explice cum, de ce asa si nu asa(mai ales novice fiind), sa-ti ofere optiuni si sa nu-ti ia pielea de pe tine. Adica, daca ceva merge inlocuit, cum ar fi o piesa, un ceva inlocuiesc doar piesa, nu te pune sa cumleri tot angrenaju'. Ce sa zic, sa nu ma mai intind la vorba, jos palaria!

Review postat inițial pe Google.
Dan

Dan Dan

Sunt f amabili. Service competent. Primesti sfaturi profesioniste. Bravo lor si...norocul nostru. Am fost azi, pe la ora 14,10 pt o constatare - funcționare normală a unei biciclete pliabile, marca DAHON. F. Multumit. Voi reveni cu incredere la Moș Ion Roata. Balasa Adrian PS - am fost servit chiar dacă bicicleta nu am cumparat-o de la ei si era în gatantie.

Review postat inițial pe Google.
Balasa

Adrian Balasa

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!