Totul e mai simplu cu un Credit Instant

Alege solutia 100% online oferita de TBIPay. 

Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la indemana si produsele sunt aproape la usa ta.


Esti gata? Vei urma cativa pasi foarte simpli

  1. Alegi produsele dorite si le adaugi in cos. Selectezi TBIPay ca metoda de plata si alegi planul de rate care ti se potriveste.
  2. Completezi datele tale personale.
  3. Te identifici: intri in apel video cu un reprezentant TBIPay; prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii.
  4. Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.


Vizualizeaza aici procesul de identificare:

Produsele pleaca spre tine in cel mai scurt timp!


Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:

Pentru o tranzactie in rate fixe egale, din linia de credit cu cardul Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare in valoare de 5,000 lei, rambursata in 24 de rate lunare, cu o dobanda de 18%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 258.11 lei, valoarea totala platibila de 6,194.58 lei, DAE 23.73%, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de administrare card: 5 lei/luna. Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

©2019 TBI Credit, Toate drepturile rezervate