Mos Ion Roata Brasov a fost inaugurat vineri 21 Martie 2014

Vinerea trecuta, pe 21 martie, Mos Ion Roata si-a deschis portile in Brasov. Dupa ce in Bucuresti magazinul de biciclete dispune de o istorie incepand din 2009, Brasovul a fost urmatorul pe lista din dorinta noastra de a satisface o comunitate intr-o continua dezvoltare. Brasovul nu a fost o alegere intamplatoare. Orasul aflat la poalele muntilor ofera conditii perfecte pentru toate tipurile de ciclism: de sosea si mtb pe munte, trekking si naveta in oras si cruisere si pliabile in parcurile din oras.


In magazinul din Brasov te vor astepta toate marcile noastre premium: bicicletele Felt, imbracamintea Castelli, anvelopele Vittoria si Geax, echipamentul Catlike si componentele XLC. Am ales sa ne axam doar pe produse de cel mai inalt nivel, care, chiar daca sunt in general mai greu accesibile te vor recompensa prin calitatea de top si in special prin faptul ca fiecare din marcile pe care le reprezentam are o istorie in ciclism de invidiat. Spre exemplu marca italiana de imbracaminte Castelli dispune de o istorie de peste 130 de ani, iar pentru Felt istoria incepe inca din 1980. Practic ai incredere in marca!
Florin Benghea si Alex Mititean sunt colegii nostri care te vor intampina in magazinul de pe Bd. 15 Noiembrie la numarul 37. La randul lor sunt biciclisti, pasionati si cunoscuti in comunitatea bikerilor din Brasov. Asadar poti fi sigur ca pe langa profesionalismul de care dispun Florin si Alex te vor intampina cu aceelasi entuziasm pe care il au si pe bicicletele lor cand se dau. De asemenea iti vor rezolva si orice problema ai avea la bicicleta in service-ul din magazin.
In magazin vei gasi toate tipurile de biciclete Felt, de la cursiere si mtb-uri de top la biciclete de oras si cruisere pentru parc. Felt nu produce si biciclete pliabile asa ca pentru a compensa am ales sa reprezentam alte doua marci extrem de cunoscute si apreciate cand vine vorba de pliabile, Dahon si Strida.
In plus fata de marcile noastre proprii vei gasi, evident, si componente de la Shimano si Sram la care adaugam incaltaminte de la Sidi, casti Giro si Uvex sau accesorii Trelock si Knog.
Multumim celor care ne-au trecut pragul in ziua inaugurarii de vineri si va uram tuturor un sezon superb, uscat si cald, plin de realizari pe plan sportiv sau plin de excursii cu prietenii!  
Iata cum a fost la inaugurarea de vineri. Click pentru galerie foto