Superior

Superior

 
Superior a parcurs o lungă cale în cei 30 de ani ai săi. De la o mică marcă creată în Republica Cehă, acum furnizăm biciclete către Ramona Forchini, Campioana Mondială. Istoria este frumoasă, dar viitorul este mult mai important pentru noi. De aceea, încercăm în mod constant să dezvoltăm biciclete noi care să vă conducă întotdeauna către destinația visată.

NĂSCUTE ÎN MUNȚI - Bicicletele Superior sunt create începând din 1993 în zona dealurilor Beskydy. Este un loc ideal pentru testarea atât a bicicletelor de munte, cât și a celor de șosea în mediul lor natural.
CICLIȘTI PENTRU CICLIȘTI - Nu poți crea biciclete extraordinare fără pasiune, echipa noastră este alcătuită din oameni care nu văd ciclismul doar ca pe un hobby, ci ca pe un stil de viață încă de la început.
PRIMELE ROȚI DE 29 DE INCHI ÎN EUROPA  - Superior a fost primul producător care a introdus roțile de 29 de inchi pe bicicletele lor de munte. Putem merge împotriva curentului dacă știm că are sens și va face bicicletele noastre mai bune.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!