Castelli Jacheta Castelli Beta RoS, Negru deschis, L

1 Review
900,00 Lei

EasyBox: Produsul poate fi livrat la

Varianta culoare: Negru
Marime imbracaminte:
M
L
XL
Stoc epuizat

Durata de livrare: STOC MAGAZIN: 1-3 zile lucratoare STOC DEPOZIT: 1-5 zile lucratoare STOC FURNIZOR: 3-10 zile lucratoare

Cod Produs: CAS-4520505-085-L Ai nevoie de ajutor? 0720 043 001
La achizitionarea acestui produs primiti 900 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)

TechBadge Castelli - Rosso Corsa:

Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai inalta calitate pe care Castelli le are in colectie. Fiecare cusatura, tiv sau forma, fiecare detaliu este gandit indelung, pentru a oferi maximum de performanta ciclistului. Rosso Corsa reprezinta apogeul inovatiei si maiestriei care dau nastere echipamentelor de mare performanta cu care Castelli si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.

TechBadge Castelli - RoS Rain or Shine:

RoS (Rain or Shine): Piesele de echipament care primesc eticheta RoS sunt proiectate sa ofere performanta maxima, fara compromisuri, indiferent de vreme. Produsele RoS sunt aproape impermeabile, fara a sacrifica respirabilitatea. Sunt produse care pot fi folosite si pe vreme uscata dar si pe vreme umeda.

TechBadge Castelli - Nanoflex:

Materialul Nano Flex - Este un material exclusiv, proiectat de Castelli, care imbunatateste materialul termic ThermoFlex cu milioane de nanofilamente care creaza o suprafata care respinge foarte bine apa. Apa se formeaza in picaturi rotunde care aluneca de pe material, fara a lasa vreo urma.


Atunci cand vara se transforma in toamna mai avem cateva luni incredibile pentru turele de bicicleta, chiar daca trebuie sa ne imbracam mai gros si astfel sa pierdem din "libertatea" oferita de echipamentul de vara. Aceasta jacheta a luat nastere din acest gand. S-a folosit cel mai usor si mai elastic material care sa blocheze mare parte din vant, sa ramana extrem de respirabil, sa asigure un nivel remarcabil de repelenta pentru apa si sa nici nu se simta la purtare.

Este o piesa vestimentara de performanta, asa ca focusul acesteia este ceea ce ai tu de facut atunci cand esti pe bicicleta. Nimic din aceasta jacheta nu este in plus. Asta daca nu cumva consideri in plus panoul mare si reflectorizant de la spate. Noi nu-l consideram. Croiala este apropiata de corp asa ca nu va exista exces de material care sa fluture in vant, lucru care ajuta jacheta sa te protejeze de frig. Buzunarele de la spate sunt incapatoare si usor accesibile, fermoarul aluneca usor iar logo-urile sunt aplicate discret.

IN CONCLUZIE

O bariera impotriva vantului si a apei care ofera surpinzator de multa caldura si in acelasi timp este usoara si elastica incat nu o vei simti pe tine. Croiala race pentru ture rapide de toamna sau primavara.

Caracteristici:

  • Material cu elasticitate pe 4 directii Polartec® NeoShell®;
  • Partea din fata este rezistenta la vant si apa si este foarte respirabila;
  • Materialul tricotat Nano Flex Light in partea din spate este foarte respirabil si te protejaza de vant si de apa de la o ploaie scurta sau de pe drum;
  • Croiala mulata cu elasticitate mare;
  • Fermoar cu alunecare usoara YKK® Vislon®;
  • 3 buzunare incapatoare la spate;
  • Panou reflectorizant mare in partea din spate;
  • Greutate: 212 grame;
  • Recomandata pentru temperaturi cuprinse intre 8 si 18 grade Celsius;
Rating:
  • Rezistenta la vant: 4/5;
  • Rezistenta la apa: 4/5;
  • Izolare termica: 3/5;
  • Respirabilitate: 4/5;
  • Greutate: 5/5;

Gen: Barbati

Sezon: Rece

Garanție: 24 luni

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Daniel,

Una dintre cele mai bune jachete Castelli! Usoara si versatila. Testata in conditii de soare, nor, vant si ploaie usoara. Nu ti-e cald, nu ti-e frig - senzationala! Cu un base layer, se poate folosi chiar si sub 8 grade, ceea face investitia deosebit de valoroasa. O recomand cu caldura!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti ORAR SHOWROOM:

Luni-Vineri: 11:00-13:30 / 14:00-19:30
(13:30-14:00 Pauză de masă)
Sâmbătă: 10:00-15:00
Duminică: ÎNCHIS

0720 043 001 info@mosionroata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!