Istoria mărcilor noastre – Bicicletele Felt

Când Moş Ion Roată a decis să deschidă magazinele de biciclete din Bucureşti şi Braşov a dorit să ofere pasionaţilor acestui sport doar produse de calitate. Era uşor să dotăm magazinul cu biciclete ieftine şi de slabă calitate, însă aşa ceva găseşti oricum uşor când te duci în hypermarket să cumperi lapte şi ulei. Noi am ales calea grea aceea de a reprezenta mărci de renume mondial a căror calitate este fără echivoc, mărci care au dus pe podium sportivi de renume. Astăzi povestim despre bicicletele americane Felt.

Misiunea Felt este să proiecteze, să producă şi să livreze cele mai bune biciclete din lume. Fondatorii Felt au un singur scop, acela de a construi un brand dedicat inovaţiei tehnologice şi calităţii de neegalat. Felt asigură ciclistul că prin bicicletele sale beneficiază de performanţă fără compromis, maximum de confort şi eficienţă optimizată pe fiecare disciplină în parte.

Bicicletele Felt deţin recordul “cea mai rapidă bicicletă din lume”, bicicletă conformă cu reglementările Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) care continuă să domine circuitele de contratimp şi triatlon. Full suspension-ul Felt Edict este unul dintre concurenţii de seamă la categoria elite în toate competiţiile de mountain bike. Bicicletele de top, AR şi F, sunt pilonii plutoanelor din circuitele Europene, iar bicicleta TK1 este vedeta Jocurilor Olimpice la probele de velodrom.