Campania Zilele Moş Ion Roată a ajuns la sfârşit, vă mulţumim tuturor celor care aţi participat sau aţi promovat evenimentul nostru! Vom organiza astfel de evenimente şi în 2018, mai ales pe cele de tip workshop, care au fost cele mai apreciate activităţi. Noi am primit feedback de la clienţi şi ne bucurăm că le-am putut împărtăşi acestora din experienţa noastră. Aşteptăm sugestiile voastre cu privire la ce tipuri de ateliere v-ar interesa să participaţi şi le vom pune în practică. Dacă nu aţi ajuns la Zilele Moş Ion Roată, iată cam ce s-a întâmplat în această perioadă.

Workshop despre ceruirea şi repararea schiurilor şi a plăcilor de snowboard

Colegul şi specialistul nostru, Alex, a explicat ce anume trebuie făcut atunci când ceruim schiurile sau plăcile de snowboard, cum putem repara zgârieturile şi care sunt uneltele de care avem nevoie.

Seara trotinetelor electrice E-Twow

Trotinetele electrice E-Twow au o atutonomie de până la 40 km, cu funcţia de pilot automat activată, la o viteză de 20km/h şi o sarcină de 75 kg. Trotinetele au putut fi testate chiar la magazinul Moş Ion Roată şi în zonă, pe stradă. Vă aşteptăm oricând la magazinul nostru, dacă doriţi să le încercaţi. [gallery size="medium" link="file" columns="2" ids="745,747,746,748"] bucharestBIKEtraffic a trecut pe la magazinul nostru şi a testat bicicleta Felt Nine 5 şi trotinetele electrice E-Twow. https://youtu.be/Zi2HyWyRIj4 https://youtu.be/X-jwItQxfRo

Seara fetelor BikeChic

O altă seară deosebită a fost cea însufleţită de prezenţa doamnelor şi domnişoarelor, care au primit din partea noastră cadouri de Moş Crăciun şi au putut proba bicicletele Felt şi colecţia de echipamente de ciclism Castelli, dar şi căştile Catlike.

Workshop, cum să-ți reglezi schimbătorul bicicletei

Colegul nostru, tot Alex, a explicat care sunt principalele reglaje ce pot fi făcute la bicicletă de către oricine, chiar şi fără specializare, la ce trebuie să fim atenţi când constatăm că ceva nu funcţionează cum trebuie în angrenajul bicicletei şi, fireşte, cum putem remedia şi corecta erorile. [gallery link="file" size="medium" ids="751,752,753"]