Ne face plăcere să vă anunțăm că în perioada 12-22 decembrie lansăm campania “Zilele Moş Ion Roată”, când vom avea reduceri substanţiale la toate mărcile pe care le importăm în România şi când, de asemenea, vom organiza o serie de activităţi dedicate iubitorilor sportului pe două roţi și pasionaților de schi și snowboard. “Vă aşteptăm în magazinul nostru cu ceai cald, ciocolată, biscuiţi, muzică de Sărbători şi reduceri. Produsele Castelli, Vittoria, Catlike și XLC vor fi reduse cu 20%, iar bicicletele Felt vor avea discount de 10%”, a declarat Roxana Bituleanu, managerul magazinului Moş Ion Roată. Vizitatorii magazinului vor putea admira o expoziţie de caricaturi şi desene ce au în prim plan bicicleta, realizate de către Sketch My Bike. De asemenea, vor fi expuse şi tricouri vintage, care au ca tematică ciclismul. Moş Ion Roată va oferi în perioada de campanie carduri BiciCard în valoare de 100 de lei, la preţul de doar 49 lei. Aceste carduri pot fi folosite pentru asigurarea bicicliştilor în caz de accident, dar oferă şi diverse reduceri la magazinele partenere. Spre exemplu, achiziţionarea unui BiciCard le aduce clienţilor Moş Ion Roată un discount de 5% la orice produs din oferta magazinului.

Programul Zilele Moş Ion Roată,  în perioada 12-22 decembrie:

  • Miercuri, 13 decembrie, ora 18:00 - workshop de tip do it yourself. Vei afla cum să îţi ceruieşti singur schiurile şi placa de snowboard (mai multe detalii). În cadrul atelierului, specialistul Moş Ion Roată va demonstra care sunt paşii care trebuie parcurşi şi va fi la dispoziţia celor care au întrebări legate de această activitate;
  • Joi, 14 decembrie, intervalul 17.00-19.30, seara E-Twow. Trotinetele electrice E-Twow pot parcurge până la 40 km, având funcţia de pilot automat activată, la o viteză de 20km/h şi o sarcină de 75 kg. Doritorii vor putea să testeze trotinetele electrice, vor fi patru modele disponibile, iar cei care vor dori să şi cumpere un astfel de dispozitiv vor avea pe loc un discount de 10%;
  • Marţi, 19 decembrie, seara fetelor, în parteneriat cu Bike Chic. Toate fetele care vor fi prezente în cadrul magazinului Moş Ion Roată vor avea parte de o şedinţă fotografică, în urma căreia vor primi trei fotografii. Dacă vor publica una dintre ele pe contul de Facebook, cu hashtag #MosIonRoata, vor intra automat intr-un concurs în urma căruia vor putea câştiga un tricou de ciclism Castelli. În plus, toate fetele care vor veni la magazinul Moş Ion Roată vor avea reducere 80% la revizia bicicletei pentru iarnă sau primăvară şi 20% reducere la piesele achiziţionate în cadrul manoperei (dacă este cazul).
  • Miercuri, 20 decembrie, ora 18.00, workshop do it yourself, cum să-ți reglezi schimbătorul bicicletei. Pentru mulți pare o operațiune complicată, dar îți vom demonstra că problema poate fi rezolvată foarte rapid.
Magazinul Moș Ion Roată, prezent pe piaţa din România din anul 2010, este importator oficial de biciclete Felt, dar și pentru branduri recunoscute la nivel internațional: Vittoria (producător de cauciucuri), Catlike (producător de căști), Castelli (producător de echipament de ciclism și triatlon) și XLC (producător de componente și accesorii pentru bicicletă). Produsele importate de Moş Ion Roată sunt distribuite în 14 oraşe din România.