"Vittoria Corsa Speed este cel mai rapid cauciuc de bicicletă din lume, iar testele noastre de rezistenţă la rulare au confirmat că este cauciucul cu cea mai bună rulare", -  Symon Lewis, editor Cycling Weekly.
Vittoria are în acest moment cele mai rapide cauciucuri pentru bicicletă de pe piaţă, iar asta se datorează, fără îndoială, tehnologiei Graphene, dar şi experienţei în domeniu pe care o are de peste 65 de ani. Vittoria a introdus încă din octombrie 2015 tehnologia Graphene, revoluţionând piaţa materialelor de ciclism. Nu e de mirare că cel mai bun cauciuc pentru contratimp de pe piaţă este Corsa Speed. Descoperă mai multe despre tehnologia Graphene. https://www.youtube.com/watch?v=zphzwXRdqIw Vittoria Corsa Speed (varianta fără cameră) are o rezistenţă la rulare cu 40% mai mică decât în cazul aceluiaşi produs care nu conţine tehnologia Graphene. Testele independente au dovedit că anvelopele Corsa Speed sunt cele mai rapide cauciucuri de bicicletă din lume în comparaţie cu alte mărci. Graficul de mai jos arată avantajul de 32 de secunde pe care îl are Corsa Speed în comparaţie cu cel mai apropiat competitor, pe un traseu de 50km de contratimp (la 10W). Tehnologia Graphene îmbunătăţeşte în mod evident viteza, reducând rezistenţa la rulare, aderenţa în condiţii de umiditate, rezistenţa la pene. Vittoria deţine singurul mecanism din lume capabil să îmbine patru straturi diferite folosind patru materiale diferite, în cadrul aceluiaşi produs. Cauciucurile se deteriorează cel mai mult în partea centrală, nivelul de eroziune apărând în proporţie de 80% în această zonă şi mai puţin (20%) în părţile laterale. De aceea, specialiştii Vittoria au inserat o cantitate mai mare de Graphenne în zona centrală, pentru a garanta o maximă durabilitate, o reducere consistentă a gradului de rezistenţă la rulare şi, în cele din urmă, o viteză superioară. Din ce în ce mai multe echipe de ciclism profesioniste au ales să concureze cu cauciucuri Vittoria Corsa, anvelopele producătorului italian fiind folosite în mod oficial de peste 20 de echipe PRO, opt echipe pro-continentale, cinci echipe de World Tour, şapte echipe continentale UCI, opt echipe feminine PRO şi 10 federaţii de ciclism din întreaga lume. Vittoria a câştigat 16 etape din Turul Franţei, 18 din Turul Italiei, 7 din Turul Spaniei şi multe alte curse din lume.

Reducere de 15% din partea Moş Ion Roată

Moş Ion Roată, care este importator oficial al brandului Vittoria în România, îţi oferă în această săptămână o reducere de 15% la cauciucurile Corsa Speed. Livrările vor fi onorate în luna martie. [table id=1 /]