Campania noastră de reduceri de sfârșit de an a ajuns aproape la sfârșit, ca și anul 2016. Încă este activă, puteți consulta oferta de Sărbători aici. În plus, vă prezentăm astăzi trei produse aflate la reducere în această săptămână.

Cheie dinamometrică XLC

Cheie dinamometrica XLC Cheia dinamometrică XLC TO-S41 este un instrument indispensabil pentru asamblarea sigură și exactă a componentelor bicicletei. Este o unealtă pe care orice pasionat sau profesionist din domeniu trebuie s-o aibă. I-am redus prețul cu 80 de lei, până la 320 de lei. Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

Cauciuc Vittoria Rubino

Cauciuc Vittoria Rubino Vittoria Rubino este un cauciuc pentru toate condițiile, cel mai bun din categoria sa, construit pentru antrenamente intense, dar și pentru evenimente sportive. Are protecție sporită împotriva perforării și stă excelent la capitolul aderență și flexibilitate. Îl oferim la prețul de 128 de lei. Detalii.

Pantaloni ciclism Castelli Free Aero Race

Pantaloni ciclism Castelli Free Aero Race Vă oferim o reducere de peste 150 de lei la acest model de pantaloni de ciclism, unul care face parte din gama premium oferită de Castelli, Rosso Corsa. Urmați acest link pentru a afla specificațiile incredibile ale acestui model. Costă 371 de lei.   Specificatii: - Material Vortex la picioare pentru performanta aerodinamica; - Material Forza cu 38% Lycra® pe picioarele interioare pentru o potrivire perfecta; - Bretele special construite, avand o suprafata minima si confort maxim; - Gripper elastic GiroAir; - Constructie Doppio V pentru confort; - Cusaturi Flat-lock; - Detalii reflectorizante pe spate; - Bazon Progetto x2 Air; - Buzunar race; - Greutate: 178 gr.; - Recomandat pentru temperaturi cuprinse intre 15 si 30 de grade Celsius;