Fără Asfalt este un concurs de suflet pentru noi, mergem acolo an de an, atmosfera este extraordinară, se leagă prietenii, peisajul este mirific, iar noi trăim acest eveniment aşa cum te bucuri de o vacanţă exotică. Şi pentru că la Fără Asfalt suntem între prieteni, Moş Ion Roată are reduceri speciale pentru cei care s-au înscris la acest concurs, despre care putem spune fără să să greşim că este cel mai frumos concurs de triatlon offroad din România. E suficient să vă aflați pe lista de concurenți de la Fără Asfalt și beneficiaţi automat de următoarele reduceri:

- 15% la produsele Castelli - 15% la produsele Vittoria - 15% la produsele Catlike - 15% la produsele XLC - 10% bicicletele Felt, în plus față de reducerile deja existente pe site.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare ne puteți lăsa un comentariu la acest articol sau puteți folosi pagina de contact, unde avem numărul de telefon și adresa oficială de e-mail. Promoţia este valabilă inclusiv în săptămâna de după concurs, adică în perioada 5-11 iunie 2017.