Înainte de toate, vrem să vă reamintim de oferta promoțională pe care o avem pentru participanții de la concursul de triatlon WinterTri Challenge 2017. Trebuie doar să vă aflați pe lista concurenților și aveți reduceri de până la 15% la majoritatea brandurilor pe care le importăm în România: Castelli, Vittoria, Catlike sau XLC, dar și la bicicletele Felt.

Felt Nine 30

Felt Nine 30 Felt Nine 30 este o bicicletă ideală pentru aventurile tale cross-country. Seria Nine are o geometrie ieșită din comun, iar acest model beneficiază de furca Rock Shox XC28 TK și componente Shimano, poți aborda cu ea orice tip de obstacol întâlnești pe traseul. Modelul este redus în această săptămână cu peste 980 de lei, îl puteți achiziționa de aici.

Felt 7 Thirty

Felt 7 Thirty Felt 7 Thirty este una dintre cele mai ușoare, rapide și agile biciclete de hardtail. A fost gândită pentru performanță și este prevăzută cu angrenaj Shimano Deore/XT 2x10 și furcă Rockshox 30 Gold TK. Avem o reducere de peste 2.280 de lei pentru acest model.

Felt Nine 50

Felt Nine 50 Cu Felt Nine 50 niciun munte nu este prea mare sau prea abrupt. Este echipată cu cadru din aluminiu special, Shimano Deore Hollowtech 3x10, suspensie pe față RockShox XC30 și frână hidraulică pe disc M355. Pentru acest model vă oferim săptămâna aceasta o reducere de peste 830 de lei.