Cască Catlike Mixino

Casca Catlike Mixino reprezintă cea mai nouă evoluţie a filosofiei Catlike. Este prima cască de ciclism ce încorporează nanofibre Graphene pe scheletul interior. Casca este super uşoară şi foarte ventilată. În funcţie de modelul dorit, avem reduceri între 100 şi 140 de lei. Link magazin.

Casca Catlike Rapid

Casca triatlon Catlike - Rapid Tri atlike Rapid Tri este o cască pentru triatlon şi include trei puncte situate strategic pentru ventilaţie, plasate astfel încât să garanteze un flux al aerului în mod permanent, fără să fie compromisă în vreun fel aerodinamicitatea. Primul punct de ventilaţie se află în zona frontală a căştii: două orificii în partea din faţă şi unul în partea din spate. Canalul de ventilaţie care se formează între aceste puncte garantează un flux continuu al aerului în zona superioară a capului, acolo unde se şi acumulează cea mai mare parte din căldură. Preţ promoţional: 995 lei (reducere -250 lei). Link magazin.

Cască Catlike Cloud 352

Cloud 352 este o cască de bicicletă inovativă ce foloseşte tehnologia “Dual AEROSystem”, care permite căştii să se adapteze la condiţiile meteo prin "capacul" interschimbabil. A fost creată special pentru triatlonişti şi pentru cicliştii care caută să maximizeze performanţa prin avantajul aerodinamicităţii, fără să sacrifice buna ventilaţie a căştii. Preţ: 635 lei (reducere - 110 lei). Link magazin.