Săptămâna aceasta vă invităm să vă inspiraţi din următoarea ofertă de produse aflate la reducere:

Cauciuc pliabil Continental Mud King Protection

Acolo unde alte cauciucuri nu mai fac faţă, Mud King de la Continental merge mai departe. Crampoanele sale proeminente se înfing adânc în noroi pentru un maxim de aderenţă, în timp ce forma lor specială şi textura de pe pereţii lateriali ajută la autocurăţarea anvelopei, astfel încât bicicleta să rămână în continuă mişcare. Avem două oferte, atât pentru biciclete cu roţi de 29 de inch, cât şi pentru biciclete cu roţi de 27.5 inch. Preţ: 225 lei (reducere -45 lei). Link magazin.

Set aripi SKS Velo 42 Urban

SKS Velo 42 Urban este accesoriul ideal care te fereşte de apă şi noroi. Aceste aripi sunt pentru roţi de 28 inch, cu sistem de fixare snap-on, care se poate monta pe cadre cu ţevi al căror diametru este cuprins între 25 şi 35 mm. Preţ: 75 lei (reducere -15 lei). Link magazin.

Suport de podea pentru bicicletă

Acest suport poate fi folosit pentru sprijinirea sau chiar depanarea bicicletei. Cele două cârlige sunt reglabile pe înălţime şi asigură o potrivire optimă cu cadrul bicicletei. Pentru a nu zgâria bicicleta, cele două cârlige sunt acoperite cu un strat de cauciuc moale. Preţ: 65 lei (-11 lei). Link magazin.