Antifurt bicicletă XLC

Antifurt bicicleta XLC Niciun antifurt de bicicletă nu este 100% sigur, impenetrabil, dar antifurtul cu lanț XLC Dr. Mabuse III a fost gândit să încurce hoții și să-i descurajeze. Are un lanț gros, însă suficient de flexibil pentru a putea lega bicicleta de orice bară sau stâlp. Lanțul e din oțel masiv, întărit și ranforsat cu titan, cu zale hexagonale. Are o greutate de aproximativ 2842 de grame. Vezi detaliile complete. În această săptămână costă 210 lei.

Apărătoare de noroi pentru bicicletă cu roți de până la 29 inch

Aparatoare noroi bicicleta - bicicleta 29 Rămâi uscat chiar și când pedalezi prin mocirlă și noroi! Aceste apărătoare de noroi pentru bicicletă cu roți ce au diametrul de până la 29 inch se montează ușor și sunt extrem de eficiente. Aripa față are o lățime de 85 mm, suficientă cât să capteze toți stropii de noroi ce sar de pe roată. Aripa spate se montează pe tija de șa și are unghi reglabil. Costă 75 de lei.

Far bicicletă - putere 40 LUX

Far bicicleta - putere 40 LUX Există faruri care se folosesc doar pentru semnalizare și există faruri, precum XLC Francisco 1W CL-F18, care te ajută să vezi pe unde mergi. Are o formă compactă și putere mare de iluminare (40 LUX). Bateria se încarcă prin USB și ține cel puțin trei ore în modul de putere maximă sau aproximativ 9,5 ore în modul economic. Farul nu are mod de iluminare intermitentă. Îl puteți achiziționa în această săptămână la prețul de 175 de lei.