Cursieră Felt Z85

Felt Z85 - oferta saptamanii Felt Z85 este o cursieră din aluminiu cu furcă din carbon, dotată cu Shimano Tiagra, o echipare decentă, ce te ajută să schimbi vitezele în orice circumstanţe, pe dealuri sau într-un sprint. Este perfectă pentru cei la început de drum, care îşi doresc o bicicletă nouă, pe care să se poată baza. În această săptămână este redusă cu peste 1.100 de lei. Detalii aici.

Bicicleta chopper Felt Squealer 21

Felt Squealer 21 - oferta saptamanii Iată o bicicletă care te va ajuta să atragi toate privirile celor din jur. Furca este în stil moto, cu braţe lungi. Cadrul are design agresiv, iar vopseaua este extrem de inspirată. Furca are pod dublu şi tot pe ea este montat şi farul. Ghidonul este înalt, iar şaua joasă, astfel încât vei avea cea mai relaxată poziţie pe această bicicletă. Îţi mai trebuie doar o geacă de piele şi poţi să ieşi la plimbare cu această bijuterie de oraş. Avem peste 500 de lei reducere pentru această bicicletă, detalii aici.

Şa Felt Cruiser 1903

Sa FELT CRUISER 1903 - oferta saptamanii Costă 167 de lei. Senzaţia pe care o vei simţi în această şa este cel mai probabil similară cu cea pe care o simţi când te aşezi în fotoliul tău confortabil, într-o seară de weekend, când te pregăteşti să revezi unul dintre filmele tale favorite. Clasic să fie!