Tricou cu mânecă lungă Castelli Puro 3 FZ

Tricou cu maneca lunga Castelli Puro 3 FZ Vă recomandăm un tricou cu mânecă lungă făcut dintr-un material călduros, în mod special la nivelul mânecilor. Este una dintre cele mai populare versiuni de la Castelli de tricouri pentru iarnă. Are bandă elastică în jurul taliei, trei buzunare la spate și elemente reflectorizante atât în partea frontală, cât și la spate. Preț redus: 355 lei (reducere - 65 lei). Link magazin.


Jachetă Castelli Perfetto LS

Jacheta Castelli Perfetto LS, Vă recomandăm această jachetă de ciclism pentru rezistența crescută la apă. Te va menține uscat, dar materialul respiră, în același timp. Vei fi protejat și împotriva vântului, datorită materialului Windstopper X-Lite Plus. Castelli Perfetto LS face parte din gama premium produsă de Castelli, numită Roso Corsa. Preț redus: 535 lei (reducere - 245 lei). Link magazin.


Pantaloni lungi cu bretele Castelli Meno 2

Pantaloni lungi cu bretele Castelli Meno 2 Fiecare detaliu a fost ajustat la perfecție la acești pantaloni. Sunt croiți din doar patru panouri, două în față, din material Thermoflex Core 2 care menține căldura, două în spate, material standard Thermoflex care se potrivește foarte bine pe corp. Preț redus: 335 lei (reducere - 75 lei). Link magazin.