Tricou cu mânecă scurtă Castelli Entrata 2

Castelli Entrata 2 - reducere În această săptămână avem la reducere nu mai puţin de şase modele de Castelli Entrata 2, un tricou de ciclism cu mânecă scurtă făcut dintr-un material excepţional, care te menţine uscat şi confortabil. În zona panourilor laterlae şi în zona umerilor este dotat cu o plasă elastică şi foarte uşoară, pentru a se potrivi în orice poziţie te-ai afla pe bicicletă. Puteţi vedea aici toate modelele pe care le avem la reducere.

Apărătoare de noroi pentru cursieră

Aparatoare de noroi pentru cursiera Ai nevoie de o apărătoare pentru noroi, mai ales când ieşi la antrenament în zilele înorate. Modelul pe care îl avem în această săptămână la reducere poartă semnătura Castelli şi se montează foarte uşor şi sigur de şinele şeii. Nu necesită scule pentru montaj. Puteţi achiziţiona această apărătoare pentru 40 de lei, iar oferta este disponibilă pentru două variante de culoare.

Vestă de ciclism Castelli Velo

_25536 Vă prezentăm o jachetă ce respinge apa şi vântul, iar atunci când nu este folosită poate fi împachetată cu uşurinţă astfel încât să fie pusă în buzunarul de la spate al tricoului. Este o vestă ideală pentru condiţii neprevăzute. Costă 215 lei şi este disponibilă în două variante de culoare.