Întotdeauna ținem cont de dorințele clienților noștri, motiv pentru care reducerile pe care le anunțăm astăzi sunt la pantofi de ciclism, biciclete și căști de ciclism.

Pantofi XLC Cross-Country

Pantofi ciclism MTB - XLC Sunt perfecți pentru antrenamentele zilnice și pentru concursurile de mountain bike din weekend. Învelișul exterior este fabricat din piele acoperită, pentru a asigura rezistența împotriva uzurii. Pantofii sunt prevăzuți cu zone confecționate din plasă, pentru a permite piciorului să respire, dar și cu un sistem de aerisire prin talpă. Vă oferim pantofi de ciclism stabili, rigizi, datorită tălpii ranforsate cu fibră de sticlă, ușori și confortabili. Pot fi achiziționați la 295 de lei.

Bicicleta MTB 29er Felt Nine 70

Bicicleta Felt Nine 70 - model 29er Felt Nine 70 este o bicicletă rapidă, o caracteristică a bicicletelor de tip 29er. Este echipată cu un cadru din aluminiu și furcă Suntour XCM HLO, cu suspensie ce absoarbe și cele mai dure șocuri, datorită cursei de 100mm. Angrenajul te va ajuta să urci și cele mai dure dealuri, iar frânele hidraulice Tektro îți vor da încrederea și siguranța de care ai nevoie când cobori cu viteză. Bicicleta este redusă cu 460 de lei și poate fi achiziționată pentru 3.000 de lei.

Casca Catlike Olula

Casca Catlike Olula - oferta Mos Ion Roata Catlike Olula este o cască ce are un design aparte, cu un sistem de reglare în patru puncte, proiectat să se potrivească oricărui tip de cap. Casca a fost creată astfel încât, în cazul unui impact - pe care nu vi-l dorim, firește, șocul să fie absorbit la maximum. Partea inferioară frontală este fabricată din polistiren, un material ce preia foarte bine energia impactului. Catlike Olula cântărește sub 300 de grame și poate fi achiziționată, la preț special, pentru 435 de lei.