Cauciuc Geax Saguaro 29

Iată un cauciuc care rulează repede şi oferă o aderenţă foarte bună. Modelul crampoanelor laterale face direcţia foarte previzibilă, indiferent de terenul de rulare, în timp ce crampoanele din mijloc, foarte apropiate, permit o constantă în menţinerea vitezei şi uşurinţă în acceleraţie. Această anvelopă se pretează de la XC, la coborâri accidentate. Preţ: 150 lei (reducere -30 lei). Link magazin.

Pantofi MTB Sidi Tiger Carbon SRS

Julien Absalon sau Nino Schurter sunt doi ciclişti de renume mondial care folosesc acest model de pantofi de ciclism. Au talpă rigidă, din fibră de carbon şi un sistem de închidere unic şi eficient. Partea superioară a modelului Tiger este realizată din microfibra Techpro tratată antibacterial. Preţ: 1.575 lei (reducere - 175 lei). Link magazin.

Jacheta cu maneca scurta Castelli Perfetto Light 2

Jachetă din material Gore Windstopper 150 în faţă, pe mâneci şi pe umeri, care asigură protecţie împotriva vântului. Pe de altă parte, materialul Nano Light respinge apa şi îmbunătăţeşte respirabilitatea jachetei. Preţ: 495 lei (reducere - 85 lei). Link magazin. - Material Gore Windstopper® 150 in fata, pe manei si umeri care asigura protectie impotriva vantului; - Material Nano Light care respinge apa si imbunatateste respirabilitatea jachetei; - 3 buzunare externe la spate; - "Coada" lunga cu logo Castelli reflectorizant; - Fermoar YKK® Vislon care se inchide si deschide foarte usor;