Tricou cu mânecă lungă Castelli Secondo

Tricou ciclism Castelli Secondo Castelli Secondo este perfect pentru anotimpul ploios și rece. Conține elemente reflectorizante, are fermoar pe mijloc, cu trei buzunare externe la spate. Castelli Secondo îți ține cald, dar în același timp îți ofertă libertate de mișcare. Tricoul beneficiază de o reducere de 130 de lei și poate fi achiziționat la 550 de lei în magazinul Moș Ion Roată sau online. Click aici.

Cagula pentru ciclism Castelli WS Balaclava

Cagula pentru ciclism Castelli WS Balaclava Ploaie, vânt, lapoviță, cagula pentru ciclism Castelli WS Balaclava îți va asigura protecție împotriva acestor intemperii. Este făcută dintr-un material călduros și pufos, care permite evaporarea transpirației. Poate fi cumpărată la 100 lei (reducere 30 de lei), în magazinul Moș Ion Roată sau online. Click aici.

Set de manete combo Shimano Deore XT

Set de manete combo Shimano Deore XT Avem o reducere consistentă pentru acest set de manete combo (frănă și schimbator) pentru mountain bike. Cablurile și cămășile sunt incluse. Poate fi cumpărat la 1108 lei din magazinul Moș Ion Roată sau online. Click aici.