Cameră Vittoria Latex

Camera Vittoria Lattex Camerele din latex oferă o protecţie mai bună datorită elasticităţii de şapte ori mai mare decât a camerelor obişnuite. Cele din latex se dilată mai mult atunci când sunt străpunse de un obiect din exterior. Latextul este un material poros, motiv pentru care înainte de fiecare ieşire cu bicicleta trebuie verificată presiunea. Preţ: 45 lei (preţ vechi 55 lei). Link magazin.

Pantaloni scurţi cu bretele Castelli Mondiale

Mondiale Bibshort este cel mai avansat model de pantaloni de ciclism produs de Castelli, atât din punct de vedere al confortului de care are parte ciclistul, cât şi din punct de vedere al calităţii materialelor din care este fabricat. Bazonul Progetto X2 Air este pur şi simplu senzaţional, pentru că nu simţi niciun disconfort pe bicicletă, indiferent de câter ore petreci în şa. Preţ: 840 lei (preţ vechi 990 lei). Link magazin.

Bicicletă MTB Felt Six 85

Bicicleta MTB Felt Six 85 Felt Six 85 are multe dintre caracteristicile bicicletelor de competiţie. Este dotată cu furcă cu suspensie SR Suntour, piese Shimano şi frâne puternice V-Brake. Preţ: 1566 lei (preţ vechi 2175 lei). Link magazin.