Bicicletă MTB 29er Felt Nine 60, Gri/Argintiu

Bicicleta MTB 29er Felt Nine 60 Cu o geometrie a cărei manevrabilitate fenomenală este deja cunoscută, dar şi cu un cadru uşor şi rigid, Felt Nine 60 a fost gândită să fie o bicicletă pentru un rider serios. Pornind de la cadrul uşor, din aluminiu double-butted, adăugând furca cu suspensie Sr Suntour XCM HLO şi un set performant de roţi, obţii o bicicletă limitată doar de setea ta de aventură. Preţ redus: 3.100 lei (reducere - 430 lei). Link magazin.

Bicicletă MTB 29er Felt Nine 30, Negru/Gri Carbune

Felt Nine 30 este o bicicletă al cărei cadru este construit din aluminiu 6061, ceea ce-i conferă agilitate şi rapiditate. Nine 30 este bicicleta ideală pentru aventurile tale cross-country. Are aceaşi geometri extraordinară ca şi a restului seriei Nine, dotată cu furcă Rock Shox XC28 TK şi componente de la Shimano.
 Preţ redus: 5.250 lei (reducere - 915 lei). Link magazin.

Bicicletă MTB 29er Felt Nine 70, Alb/Negru

Bicicleta MTB 29er Felt Nine 70
Cauţi o bicicletă XC rapidă şi cu cele mai bune caracteristici? Nine 70 bifează toate acestea. Cadrul uşor de aluminiu creşte controlul pe traseu, iar furca Suntour XCM HLO cu suspensie absoarbe orice şoc, datorită cursei de 100 mm. Angrenajul eficient te va ajuta să urci orice pantă, iar frânele hidraulice Tektro vor adăuga încredere şi siguranţă atunci când vei coborî în viteză chiar şi pe cele mai periculoase trasee. Preţ redus: 2.715 lei (reducere - 480 lei). Link magazin.