Mănuși de iarnă Castelli Estremo

manusi-castelli-estremo-vedere-de-sus Mănușile Castelli Estremo sunt călduroase, confortabile, făcute din material rezistent la vânt și la temperaturi scăzute. Mănușile sunt făcute dintr-un material special, Windostopper X-Fast, care face exact ceea ce spune și denumirea sa, sunt blindate împotriva vântului. Aici includem și prelungirile de la încheieturi, care sunt suficient de lungi încât să intre pe sub mânecile bluzei, sigilând astfel orice crăpătură cât de mică pe unde ar putea intra vântul tăios. Săptămâna aceasta pot fi achiziționate pentru 295 de lei.

Pantaloni lungi Castelli Sorpasso Wind

Pantaloni lungi Castelli Sorpasso Wind Pantalonii Castelli Sorpasso se pliază pe o multitudine de condiții meteo pe care le poți întâlni iarna când te antrenezi pe bicicletă. Cu acești pantaloni nu există zile prea friguroase, datorită materialului plușat din zona genunchilor și a coapselor. Pantalonii oferă protecție împotriva vântului, sunt călduroși, se usucă foarte repede și se mulează perfect pe corp. Săptămâna aceasta pot fi achiziționați cu o reducere de 120 de lei.

Jacheta de iarna Castelli Raddoppia

Jacheta de iarna Castelli Raddoppia Iată o jachetă cu rating maxim la protecția împotriva vântului și, de asemenea, cu note excelente în ceea ce privește rezistența la apă, izloarea termică și respirabilitatea. Poate fi achiziționată cu o reducere de 135 de lei doar în această săptămână.