Ne bucurăm că săptămâna începe cu data de 2 aprilie şi nu cu cea de 1 aprilie, pentru că altfel ne-aţi fi putut acuza că vă păcălim cu reducerile de mai jos.

Jachetă de ploaie Castelli Emergency

Jacheta ciclism de ploaie - Castelli Emergency Castelli a creat o jacehtă simplă, fix pentru condiţii ploioase. Este complet rezistentă la apă, compactă şi, aşa cum te-ai aştepta de la Castelli, are mărimi croite astfel încât să-ţi vină perfect. Preţ: 455 lei (reducere - 85 lei). Link magazin.

Şepcuţă de iarnă Castelli Difesa 2 Cap

Sapca ciclism Castelli - pentru iarna Castelli Difesa este şapca pe care o porţi în timpul condiţiilor meteo extreme, te protejează de frig şi vânt, îţi ţine cald, are o croială specială pentru urechi şi nu transpiri cu ea pe cap. Preţ: 125 lei (reducere - 31 lei). Link magazin.

Bluză de corp Castelli Flanders Warm LS

Bluza ciclism pentru corp - Castelli Acest produs a fost făcut pentru condiţiile din Flandra din luna februarie. Mai simplu, această bluză este potrivită pentru orice lună cuprinsă între septembrie şi luna mai. Materialul de tip polar asigură căldura şi vei iubi delicateţea ţesăturii, ce oferă un management excelent al umezelii.
Preţ: 225 lei (reducere - 60 lei). Link magazin.