Încăzitoare brațe Castelli UPF50+

[gallery link="file" columns="2" size="large" ids="910,911"] Aceste încălzitoare sunt clasificate în mod oficial cu grad de protecție UPF 50+, dar în laboratoarele de testare Castelli au blocat 99,8% din razele UV. Materialul din care sunt fabricate are la baza un polyester, mult mai eficient decat nylon-ul la blocarea razelor UV, dar și mult mai bun la păstrarea unei piei uscate. Preț: 90 lei (reducere -16 lei). Link magazin.

Încălzitoare picioare Castelli UPF50+

Ca și încălzitoarele pentru brațe, aceste încălzitoare pentru picioare oferă o protecție deplină împotriva razelor solare. Capetele sunt dotate cu o bandă elastică dublă de silicon, pentru a rămâne fixate pe piele. Se împachetează compact, foarte ușor, astfel încât le poți lua cu tine în buzunarul tricoului sau jachetei. Preț: 155 lei (reducere - 33 lei). Link magazin.

Jachetă cu mânecă scurtă Castelli Perfetto Light 2

Acest produs face parte din seria Roso Corsa, care poată semnătura celei mai înalte calități de la Castelli. Fiecare cusătură, tiv sau formă sunt gândite pentru a oferi maximum pentru performanța ciclistului. Preț: 465 lei (reducere - 115 lei). Link magazin.