Costum de triatlon Castelli Short Distance

[gallery link="file" size="full" ids="1002,1003,1004" orderby="rand"] Acest costum de triatlon este potrivit pentru distanțele Sprint sau Olimpic, în mod special la competițiile unde nu este nevoie de costum de neopren. Materialul din care este fabricat alunecă mult mai bine pe apă decât alte costume, obișnuite. Castelli a eliminat buzunarele, tocmai pentru că echipamentul este destinat distanțelor mai scurte, la care se presupune că nu ai nevoie de provizii pentru a ajunge la linia de finish. Preț redus: 460 lei (reducere - 80 lei). Link magazin.

Cască Catlike Leaf

[gallery link="file" size="full" ids="1005,1006,1007"] Catlike Leaf este o cască dedicată practicanților de mountain bike. Este una dintre cele mai bune căști de mountain bike de pe piață, proiectată și produsă folosind tehnologii proprii Catlike. În decembrie 2012, revista germana World of MTB a acordat acestei căști premiul Best Value Helmet. Preț redus: 300 lei (reducere -50 lei). Link magazin.

Set de lumini XLC Titania

Un set de lumini cu încărcător micro-USB și baterie 1000 mAH litium. Vei fi extra vizibil în trafic, pentru că farul din față are o putere de 20 Lux, iar cel din spate este dotat cu trei leduri. Preț redus: 175 lei (reducere - 35 lei). Link magazin.