Căciulă de purtat pe sub cască

Castelli Arrivo Thermo Skully Capul și extremitățile sunt cele mai expuse zone ale corpului nostru când ne deplasăm în condiții friguroase. Vă recomandăm căciula Castelli Arrivo Thermo Skully, ce oferă căldură, elasticitate și confort. Se mulează bine pe sub cască, are o greutate redusă (aproximativ 26 de grame) și este recomandată pentru temperaturi coborâte, între 0 și 10 grade Celsius. Noi recomandăm această căciulă și pentru temperaturi mai scăzute, dar folosită ca un prim strat. O puteți achiziționa la preț redus în această săptămână.

Remorcă pentru bicicletă

Remorca pentru bicicleta Roland Mini Boy Trailer este o remorcă robustă, cu ajutorul cărei puteți transporta încărcături considerabile (are un volum de încărcare de 60 de litri). Este dotată cu roți de 12 inci, cu prindere rapidă, și cauciucuri Kendam. Poate fi folosită și ca un căruț, separat de bicicletă, datorită mânerelor de pe bara de tractare. Poate fi o remorcă excelentă pentru grădinărit, pentru piață sau pentru livrarea diferitelor produse de dimensiuni mici și medii. În această săptămână poate fi achiziționată cu o reducere de 220 de lei. Oferta este limitată.

Cauciuc Geax AKA 29

Cauciuc Geax AKA 29 Cauciucul Geax AKA a fost proiectat special pentru situațiile în care riderul are nevoie de o fixare în sol, dar fără a fi încetinit. Vă recomandăm acest cauciuc pentru proprietățile sale extinse, este potrivit pentru pietriș, dar și pentru nisip sau iarbă. Crampoanele laterale îi întregesc profilul și oferă condiții de siguranță sporite în momentul virării, chiar și când solul sau iarba sunt umede. Poate fi achiziționat la prețul de 145 lei.