Mănuși de ciclism Castelli Spettacolo

Vă propunem un produs care face parte din seria Rosso Corsa, categoria premium a Castelli. Aceste mănuși sunt fabricate din două straturi diferite de material, primul din Polartec, moale și călduros, în interior, iar cel de-al doilea un strat rezistent la vânt. Siliconul din palme păstrează aderența. Preț: 250 lei (reducere -50 de lei). Link magazin.

Bluză de corp cu mânecă lungă Castelli Flanders LS

Această bluză a fost făcută pentru condițiile din Flandra, în luna februarie. Cu alte cuvinte, este perfectă pentru orice lună cuprinsă între septembrie și mai. Materialul, de tip polar, asigură căldură din plin și, în același timp, ajută la eliminarea transpirației. Și acest produs face parte din seria Rosso Corsa, categoria premium a Castelli. Preț: 235 lei (-50 de lei). Link magazin.

Tricou cu mânecă lungă Castelli Free 3

[gallery size="medium" link="file" ids="775,776,777"] S-a lucrat îndelung, împreună cu sportivii profesioniști, pentru a obține cel mai bun tricou termal posibil, iar Free 3 chiar asta este. Interiorul plușat cu fleece al materialului îți ține de cald, în timp ce fibrele din polyester 100% îndepărtează rapid umezeala. Preț: 350 lei (reducere -65 de lei). Link magazin.