Cursiera Felt VR40W, de damă

Cursiera Felt VR40W, de damă Felt VR40W este o cursieră perfectă pentru femeil care au prins gustul ciclismului şi al triatlonului. Cadrul este dintr-un aluminiu special, iar furca de carbon este proictată pentru a absorbi şocurile din timpul pedalării. Preţ promoţional: 6100 lei (reducere -730 lei). Link magazin.

Bicicleta cursieră Felt FR50

Bicicleta cursieră Felt FR50 Ciclismul de şosea înseamnă, până la urmă, să devii una cu bicicleta , ceea ce-ţi oferă o senzaţie puternică de libertate. Modelul FR50 are un raport excelent preţ/calitate, avantajele sale fiind date de aluminiul special din care este conceput cadrul şi de groupset-ul Shimano Sora. Preţ promoţional: 3675 lei (-409 lei). Link magazin.

Bicicleta cursieră Felt FR40

Bicicleta cursieră Felt FR40 Felt FR40 este alegerea ideală pentru antrenamentele lungi din timpul weekendurilor, pentru criteriumuri scurte şi pentru rute provocatoare. Atunci când performanţa şi încrederea sunt esenţiale, FR40 este bicicleta potrivită pentru abordarea oricărei curse, a oricărei urcări sau a oricărei coborâri. Are o geometrie optimizată pentru a fi manevrată cu precizie şi sistem de transmisie performant: Shimano Tiagra. Preţ promoţional: 4635 lei (-515 lei). Link magazin.