Vin sărbătorile de iarnă, pregătim reduceri consistente cu această ocazie și, până atunci, de încălzire, dacă putem spune asta aproape la jumătatea lunii decembrie, am pregătit reduceri consistente la trei modele de biciclete din oferta noastră.

Felt Six 60

Felt Six 60 - bicicleta mountain bike Mos Ion Roata Iată o bicicletă care, ca și tine, are nevoie de aventuri pe munte! Felt Six 60 este special concepută să te ducă acolo. Are un cadru cu geometrie ce permite compatibilitatea cu cât mai mulți cicliști, iar fuca SR Suntour, cu cursă de 100mm, îți va amortiza cele mai periculoase denivelări în timp ce pedalezi în viteză pe trasee offroad.

Felt Nine 70

Felt Nine 70 - cea mai vanduta bicicleta 2016 - Mos Ion Roata Felt Nine 70 este bicicleta vedetă a acestui an pentru Moș Ion Roată, pentru că este cea mai bine vândută bicicletă din 2016, atât la capitolul mountain bike, cât și la nivel general. Felt Nine 70 este o bicicletă entry level, dar cu multe dintre calitățile pe care le are o bicicletă mountain bike pentru profesioniști. Este o bicicletă cu roți de 29 inch, perfectă pentru trasee offroad fără diferență prea mare de nivel, unde ai nevoie de viteză. Și dacă tot vorbim de viteză, Felt Nine 70 oferă o stabilitate excelentă pe coborâri, unde te poți baza cu încredere în frâna hidraulică pe disc. Este dotată cu anvelope Schwalbe Rapid Rob Kevlar Guard, ce au o aderență mai mult decât decentă și pe le poți folosi pe o multitudine de trasee, uscate sau mai noroioase. Credem că nu vei rămâne indiferent la o reducere de preț de 460 de lei!

Felt QX65W

Felt QX65W - bicicleta dama Mos Ion Roata Seria QX de la Felt îmbină confortul, durabilitatea și stabilitatera unei biciclete mountain bike cu viteza și eficiența unei biciclete de oraș. Aceasta este o bicicletă ideală pentru transport zilnic sau pentru trasee de weekend, pe teren variabil. Are un cadru ușor, din aluminiu, echipată cu anvelope rapide, dar cu aderență bună. Bicicleta este redusă cu peste 250 de lei.