Moș Ion Roată aniversează șapte ani pe piața de biciclete din România, iar cu această frumoasă ocazie lansăm un concurs, iar premiul va fi cu aderență: o pereche nouă de cauciucuri Vittoria. Nu contează ce bicicletă ai, de șosea sau mountain bike, și nu contează mărimea roților, avem cauciucuri Vittoria pentru toate mărimile. Avem premii și pentru locurile doi și trei. Locul doi primește o căciulă Viva Thermo de pus iarna pe sub cască (valoare de raft: 100 lei), de la Castelli. Asigură căldură, confort și este elastică. Locul trei va primi un multi tool XLC (valoare de raft: 93 de lei), ce are nu mai puțin de  19 funcții, ceea ce înseamnă că vor fi foarte puține lucrurile care te-ar putea lua pe nepregătite în turele tale cu bicicleta.

Ce trebuie să faci pentru a participa:

  • Singura condiție obligatorie pentru a participa la acest concurs este să vă înscrieți la newsletter-ul nostru (click aici), pe care-l trimitem clienților și fanilor noștri pentru a-ți ține la curent cu ultimele noutăți și reduceri pe care le avem în magazinul de biciclete.
  • Și o ultimă invitație, tot suplimentară, este adresată pasionaților de cifre și statistici. Am creat un club pe Strava, unde vă invităm să vă alăturați dacă aveți cont de Strava. Invitația este valabilă atât pe cicliștii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Vrem să ne inspirăm unii de la alții, să aflăm rute noi de antrenament și să citim/împărtășim impresii din șa.
Concursul se va încheia în data de 16 noiembrie, ora 10.00 - atunci când vom fi împlinit șapte ani de business în România. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org. Moș Ion Roată, unul dintre cele mai importante magazine de biciclete din România, este importator oficial de biciclete Felt, dar și pentru branduri recunoscute la nivel internațional: Vittoria (producător de cauciucuri), Catlike (producător de căști), Castelli (producător de echipament de ciclism și triatlon) și XLC (producător de componente și accesorii pentru bicicletă).