0 comentarii

Pantofi ciclism Sidi Spider SRS, de MTB, Verde Fluo/Negru

SIDI
Marimi:


Stoc limitat
Cod: CSPIDER1
Ghid marimi
Pret: 990.00 lei

Soft Instep2


Curea de plastic si curea captusita a sistemului de prindere, confectionata din material termo, a fost micsorata pentru imbunatatirea confortului si a performantelor. Ajuta la distribuirea uniforma a puterii pe toata lungimea curelei de prindere. Se poate ajusta din ambele capete pentru o fixare cat mai precisa. Datorita acestui sistem nu mai este necasara folosirea sistemului High Instep Extender. Foloseste modele de catarama SL si Caliper. Se poate inlocui sau repara in cazul unei defectiuni.

Caliper Buckle


Clema de prindere micrometrica, se regleaza ridicand clema centrala. Pentru a deschide complet cureaua de prindere ridicati ambele cleme laterale. In timpul cursei clema principala trebuie lasata in jos.

High Security Velcro


Curelusele abravize High Security Velcro sunt prevazute cu dinti de polimer care se imbina atunci cand curelusa este inchisa. Acest accesoriu face ca sistemul de inchidere sa fie mult mai sigur.

SIDI Heel CUPIntaritura pentru partea din spate a pantofului pentru a tine piciorul in pozitie fixa si evita posibilitatea ca pantoful sa se deformeze din cauza performantelor extreme sau presiunii prea mari.

Rubber Toe


Partea frontala a pantofilor este intarita cu un strat de cauciuc, pentru protectie la impactul cu pietre sau obstacole.


Valoare factura: 990.00 lei
Numar de rate lunare:
Livrarea comenzilor

Dupa efectuarea comenzii vom reveni cu raspuns pe mail in maxim 24 de ore privind existenta pe stoc a produsului dorit sau variante cu caracteristici asemanatoare produsului solicitat in caz ca acela nu este pe stoc.
- Comenzile inregistrate/confirmate de luni pana vineri, pana in ora 14:00, vor fi livrate a doua zi;
- Comenzile inregistrate sambata/duminica, pana in ora 13:00, vor fi livrate marti.
- Comenzile pot fi preluate si din magazin in cazul in care se doreste si se specifica in comanda.
- La comenzi cu sume mai mici de 1500 Ron se adauga pe factura taxa de transport in suma de 20 ron.
- Produsele sunt sigilate in plic/colet si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Modalitatea de plata in cazul comenzilor primite pe site:
Pentru comenzile expediate prin curier se accepta numerar ramburs la livrare.

0 comentarii

Va rugam sa autentificati sau sa va creati un cont pentru a adauga un comentariu.