Suport

Despre noi
Cum cumpar?
Cum platesc?
Livrare
Detalii despre livrarea comenzilor
Tabel masuri
Termeni si conditii
Asistenta
Info pagina asistenta
Confidentialitate
Formular de Retur - Mos Ion Roata
Promotii Parteneri
Biciclete in rate fara dobanda
Service biciclete Bucuresti (sector 2)
Ghid pentru achizitie
Distributie
Datele de contact ale magazinelor care comercializeaza in Romania produsele firmelor Felt Bicycles, Castelly, Vittoria, Geax, Catlike si XLC, importate exclusiv de S.C. Mos Ion Roata S.R.L.
Tehnologii Shimano
Cum creez cont
Creaza-ti cont pe www.mosionroata.ro
Cum plasez o comanda
Cum plasez o comanda?
Conditii de Garantie si Retur
Conditii de Garantie si Retur
Tabel Masuri Castelli
Online - Online by Credius
Instructiuni de spalare/intretinere produse Castelli
Afla cum sa speli si sa ingrijesti piesele de echipament Castelli pentru maximum de performanta si durata de viata prelungita.
Black Friday 2015
Detaliile campaniei Black Friday 2015, promotia cu cele mai mari reduceri din an, la magazinul Mos Ion Roata.
Garanti credite de consum - Creditul Velo
Newsletter Giveaway
GDPR
Mos Ion Roata - Ghid de marimi
Garanti credite de consum
Credit de nevoi personale PL VELO Conditi pe care trebuie sa le indeplinest pentru a putea aplica pentru un credit de nevoi personale PL VELO: Ce conditi trebuie sa indeplinesc pentru un credit? varsta cuprinsa intre 21-69 ani (72 ani) venitul minim net: 1.500 lei pentru salariat si pensionari vechimea in munca: minim 12 luni vechime totala in munca si minim 4 luni la ultmul angajator Ce suma pot imprumuta? Daca solicit un credit de nevoi personale PL VELO pot obtne o suma de bani cuprinsa intre 2.000 – 20.000 lei. 2 Rata lunara este fixa pe toata durata creditului, pentru ca % dobanzii este fix si creditele sunt acordate in lei. Care sunt costurile creditului? Dobanda fixa: 10,99% 3 1 (inclus in credit)Comision de analiza: 500 lei Comision de administrare lunar: 0% Perioada: intre 6 si 24 luni (din care grate de la plata ratelor in primele trei luni) DAE: de la 10,59% EXEMPLU REPREZENTATIV: Pentru un credit de nevoi personale PL VELO de 15.000 lei contractat pe o perioada de 24 luni rata lunara va fi de 819,14 lei * iar suma totala de plata va fi 17.028,23 lei. *(dobanda fixa 10,99%, comision de analiza 500 lei, comision lunar de administrare 0 lei, DAE 11,28%) Documente necesare: Adeverinta de salariu/ Ultmii 3 fluturasi de salariu/ Talonul de pensie Copie BI/CI Dupa caz, decizia de pensionare Factura de utlitat
Biciclete - Ghid de marimi
Tipuri de bazoane folosite de Castelli
Prezentarea diferitelor tipuri de bazoane folosite de Castelli la pantalonii de ciclism.