Cum plasez o comanda


       Mai intai trebuie sa identifici produsul care te intereseaza. Am incercat sa structuram cat se poate de simplu gama noastra de produse, astfel incat sa gasesti usor produsele cautate. Pentru si mai multa flexibilitate, ti-am pus la dispozitie, in partea stanga, o paleta de filtre care te vor ajuta sa-ti restrangi cautarile.

       Ai gasit produsul care te intereseaza asa ca nu trebuie decat sa dai click pe butonul Detalii, buton care te va duce in pagina de prezentare a produsului pe care l-ai ales.


       In pagina de produs vei putea citi detalii tehnice despre produsul vizat, vei putea vedea poze din diferite unghiuri si vei putea vedea ce masuri sau variante sunt pe stoc. Nu ramane decat sa dai click pe una dintre marimi si apoi sa apesi pe Adauga in Cos.


       Vei fi redirectionat catre cosul tau de cumparaturi, unde vei putea vedea o lista cu toate produsele comandate pana in acest moment si deasemenea vei avea si un calcul total al sumei de plata. Cantitatea comandata poate fi modificata de aici printr-un click in casuta cu cantitate si prin introducerea unei noi cantitati, prin intermediul tastaturii numerice de la computerul tau. Daca in orice moment te hotarasti ca nu mai doresti sa comanzi unul dintre produsele din cos, acesta poate fii sters foarte repede prin intermediul butonului X aflat in partea dreapta fiecarui produs din lista. Daca doresti sa adaugi si alte produse, nu trebuie decat sa repeti pasii de mai sus.       Mai departe trebuie doar sa specifici datele de livrare si de facturare. Daca nu esti la prima comanda, vei putea sa selectezi datele folosite anterior, fara sa mai fie nevoie sa completezi nimic. Daca esti la prima comanda pe siteul nostru, vei fi bucuros sa aflii ca datele introduse la acest pas vor ramane salvate in cont si vor putea fi selectate pentru comenzile ulterioare.


       Daca mai ai ceva observatii referitoare la comanda ta, te rugam sa le completezi in rubrica de observatii, inainte de a finaliza comanda. Dupa ce mai verifici o data lista de produse comandate si detaliile de livrare si facturare, poti apasa pe butonl Trimite Comanda si comanda ta va fii finalizata.


       In acest moment comanda ta a ajuns la noi si tu primesti un e-mail de confirmare al inregistrarii acesteia. Noi vom pregati produsele, le vom ambala si le vom expedia in cel mai scurt timp posibil. Daca doresti oricand sa revezi comanda, aceasta poate fi accesata prin intermediul meniului Istoric Comenzi din contul tau.