Cum creez cont


       Bun venit pe www.mosionroata.ro! Stim cat de pretios este timpul tau, asa ca iti garantam ca nu-ti vom rapi mai mult de 2 minute.
Mai jos, iti vom detalia, pas cu pas, ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti crea un cont in site-ul nostru.


Pasul 1
       Acceseaza www.mosionroata.ro, iar apoi, apasa pe butonul Cont Nou, din dreapta sus, dupa cum vezi in imaginea de mai jos.Pasul 2
       Ai ajuns in pagina in care vei completa informatiile tale. Vei incepe cu numele, prenumele si numarul tau de telefon, iar pentru a-ti personaliza contul, in partea dreapta poti sa-ti incarci o imagine preferata care sa reprezinte avatarul contului tau. Pentru o buna colaborare si comunicare pe viitor, te rugam ca datele pe care ni le oferi sa fie valide.


       Mai departe vei fi nevoit sa completezi adresa de e-mail si parola cu care vei avea acces la cont. Numai cu acordul tau, e-mailul pe care-l completezi poate fi folosit si pentru notificari cu privire la ofertele si noutatile pe care magazinul nostru ti le pregateste, asa ca daca te intereseaza acest lucru, asigura-te ca adresa pe care ne-o comunici este cea pe care o folosesti frecvent.

       Parola pe care o vei alege, te sfatuim sa fie una greu de ghicit, astfel incat sa ai doar tu acces la contul tau si sa nu te trezesti cu comenzi care nu-ti apartin.

       Atat e-mailul cat si parola vor trebui inserate de 2 ori pentru a ne asigura ca nu s-au strecurat erori de dactilografiere si ca iti poti folosi mai departe contul, fara a intampina dificultati.


       Pentru facturare, vom avea nevoie si de niste date de identificare, dar mai intia, te rugam sa alegi daca vrei ca factura sa fie emisa pe persoana fizica sau juridica.


       Persoanele fizice sunt rugate sa completeze seria si numarul cartii de identitate.


       Daca doresti ca factura sa-ti fie emisa pe firma, pagina se va modifica astfel incat sa iti fie clar ce date trebuie sa completezi. Doar campurile marcate cu * sunt obligatorii, insa te rugam sa le completezi si pe celelalte.


       Mai ai foarte putin. Te rugam sa specifici daca doresti sa primesti corespondenta electronica de la noi si daca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale siteului www.mosionroata.ro, pe care te rugam sa-i citesti cu atentie inainte sa mergi mai departe.

       Daca totul iti este clar si ai completat toate datele necesare, poti apasa pe butonul Creaza Cont. In acest moment, contul tau a fost creat si ai fost logat automat asa ca nu ramane decat sa iti alegi produsele pe care le doresti si sa le adaugi in cos.