TriKids 2014 - un eveniment sportiv pentru copii si parinti

​In calitate de parteneri va invitam cu mare placere la cea de a III-a editie Trikids Bucuresti. Pe 1 noiembrie, stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf' va fi stapanit de copii si parinti care iubesc sportul si miscarea in aer liber.

Pastram aceleasi 3 probe ca si anul trecut: cros, duatlon, family fun run. Ele sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt usoare, accesibile, in conditii de maxima siguranta.

I. CROSUL COPIILOR (cu starturi diferite, 4 categorii de varsta)

Se poate inscrie orice copil cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani. Sunt 4 categorii de varsta, cu starturi diferite pentru fiecare categorie in parte. La aceasta proba nu se percepe taxa de participare. [180 locuri disponibile]

II. DUATLON (starturi diferite, 4 categorii de varsta si sex)

4-5 ani: 330m alergare + 500m bicicleta + 330m alergare
6-8 ani: 330m alergare + 1km bicicleta + 330m alergare
9-11 ani:  660m alergare + 1,5km bicicleta + 660m alergare
12-14 ani: 1km alergare + 3km bicicleta + 1km alergare

Toti copiii care participa la proba de duatlon vor primi cipuri electronice de cronometrare, cu ajutorul carora va fi determinat timpul exact al cursei. De asemenea, kitul de participare include si: tricoul oficial al evenimentului + numar de concurs. Taxa de participare pentru duatlon este 30 lei.  [200 locuri disponibile]

Dupa linia de finish, toti copii sunt asteptati cu medalii.

III. FAMILY FUN RUN

Pastram si anul acesta proba de familie. Usoara, placuta, de indemanare. Veti avea posibilitatea sa faceti echipa cu copilul/copiii si sa alergati impreuna intre 660 metri si 1,3 km. Fiecare persoana alearga o tura de teren si preda stafeta la finalul turei.

Cele 3 formule de participare raman valabile:

*stafeta 1+1: mama sau tata + copilul
*stafeta 2+1: mama + tata + copilul
*stafeta 2+2: mama + tata + 2 copii


Taxa de concurs pentru aceasta proba este de 10 lei/persoana (stafeta 1+1 = taxa 20 lei [30 locuri disponibile] | stafeta 2+1 = taxa 30 lei [20 locuri disponibile] | stafeta 2+2 = taxa 40 lei [10 locuri disponibile]).

In paralel, vor avea loc demonstratii de rugby tag. 

Inscrierile se fac online pe pagina oficiala a concursului, completand formularul de pe site, dar si la si la fata locului, sambata, 1 noiembrie, de la ora 9:30 pana la ora 11:00.

Locurile pentru fiecare proba in parte sunt limitate.

Trikids 2014 este un eveniment care se alatura cauzelor sociale sustinute de fundatiile Chance for Life si Asociatia Curtea Veche.

Informatiile de ultim moment se transmit pe pagina de facebook a evenimentului TriKids Challenge 2014.