Tiko – noua cască pentru mtb de la Catlike

Catlike Tiko este noua cască pentru ciclism mtb al producătorului spaniol. Este o cască ce se adresează ciclistului amator care pedalează mai rar, dar care nu doreşte să renunţe la o cască de bună calitate şi la o protecţie bună.

Tiko dispune de 16 fante de ventilaţie ceea ce o fac să fie foarte confortabilă din punct de vedere al temperaturii. Confort suplimentar vine şi mulţumită greutăţii reduse de doar 290 grame. Sistemul de fixare este unul avansat ceea ce o fac să fie compatibilă cu o multitudine de forme ale capului. MPS eXe este modalitatea de fixare ce oferă două opţiuni de reglaj.

Tiko este disponibilă în 4 culori mate: alb-negru, albastru-negru, verde-negru, roşu-negru. În plus casca dispune de un cozoroc detaşabil, foarte folositor pe potecile de munte întrucât, pe lângă protecţia solară, oferă şi protecţie împotriva crengilor şi frunzelor.

Cu siguranţă noua Catlike Tiko este o cască perfectă pentru ciclism montan la un preţ accesibil, o cască ce nu renunţă la specificaţiile de protecţie în ciuda preţului scăzut.

Catlike Tiko va fi disponibilă la Moş Ion Roată începând cu sezonul de primăvară 2016 la preţul de maximum 200 lei.