Test – Geantă Castelli Duffel Bag

Recent Castelli a lansat o serie întreagă de genţi special gândite şi create pentru cicliştii care călătoresc des, fie că o fac pentru a ajunge la concursuri, cantonamente sau doar la ture între prieteni. Revista românească de ciclism Freerider a testat o perioadă mai lungă geanta Castelli Duffel Bag. Analizând fiecare detaliu, în special cele gândite special să adăpostească echipamentul specific de ciclism, redactorii au concluzionat că această geantă este una dintre cele mai bune opţiuni de pe piaţă, atât din punct de vedere al specificaţiilor cât şi al preţului.

Cei 71 litri pe care îi oferă drept capacitate s-au dovedit mai mult decât suficienţi pentru un ciclist care are de gând să participe la o cursă pe etape. După câte a reuşit să introducă în geantă redactorul Dan Mazilu, este lesne de observat că pentru o săptămână de pedalat echipamentul pe care îl poţi transporta cu Castelli Duffel este mai mult decât suficient.

Materialul din care este realizată geanta este de asemenea extrem de robust şi rezistent. Nu degeaba sloganul Castelli este „un avantaj nedrept”. Un test neaşteptat a fost făcut şi când geanta s-a frecat puternic de ţepii unei tufe mari de trandafiri. „Geanta s-a hârjâit groaznic de crengi moment în care mi-am spus că gata, e distrusă. M-a tras spre spate, atât de mare a fost frecarea. S-a auzit ca atunci când desfaci manşeta lată şi plină de velcro atunci când ţi se ia tensiunea la doctor”, a comentat Dan Mazilu. Surpriza a fost însă foarte mare când, la o examinare de aproape, absolut nicio urmă nu se vedea pe materialul genţii. Nicio cusătură agăţată, nici un pic de material înţepat.

Recenzia a fost publicată pe Freerider.ro şi poate fi citită în întregime aici. Tot la acest link vei găsi şi o serie de fotografii cu prim-planuri ale genţii şi detalii folositoare nu doar cicliştilor ci oricui are nevoie de o geantă de voiaj  solidă pentru vacanţă.